Wanneer De Galaxy S III In De Uitverkoop Gaat

Wanneer De Galaxy S III In De Uitverkoop Gaat
Wanneer De Galaxy S III In De Uitverkoop Gaat

Video: Wanneer De Galaxy S III In De Uitverkoop Gaat

Video: Wanneer De Galaxy S III In De Uitverkoop Gaat
Video: Samsung Galaxy S III mini Value Edition I8200 обзор ◄ Quke.ru ► 2024, Mei
Anonim

Het Zuid-Koreaanse concern Samsung Electronics heeft de releasedatum aangekondigd voor de verkoop in Rusland van de Samsung Galaxy SIII-smartphone. De verkoop van dit apparaat begint op 5 juni om 19:00 uur. De voorlopige verkoopprijs van de Samsung Galaxy SIII met 16 GB ingebouwd geheugen is 29.990 roebel.

Wanneer de Galaxy S III in de uitverkoop gaat
Wanneer de Galaxy S III in de uitverkoop gaat

De Samsung Galaxy SIII werd op 3 mei onthuld tijdens Samsung Mobile Unpacked 2012, een evenement in Londen. Zoals blijkt uit de aanduiding III, is dit de vlaggenschip-smartphone van de derde generatie uit de Galaxy S-lijn. Trouwens, volgens vertegenwoordigers van Samsung Electronics was het deze lijn smartphones waarmee het bedrijf de leidende plaatsen kon bereiken onder fabrikanten van apparaten voor mobiele communicatie, zowel in Rusland als in de wereld.

De specificaties van de nieuwe smartphone beginnen bij het Super AMOLED touchscreen, dat een diagonaal heeft van 4,8 inch en een resolutie van 1280x720. Uiteraard wordt een quad-core chip genaamd Exynos 4 Quad (geklokt op 1,4 GHz) gebruikt. RAM-geheugen - 1GB.

Wat betreft de camera is gekozen voor een 8 megapixel hoofdcamera en een 1,9 megapixel tweede camera. De schijf is verkrijgbaar in een formaat van 16 GB of 32 GB (64 GB komt op een later tijdstip). Het is mogelijk om het fysieke geheugen uit te breiden met een microSD-kaart. Bovendien ondersteunt het apparaat 802.11bgn Wi-Fi, GPS, Bluetooth, NFC. De batterijcapaciteit is 2100 mAh.

Nu over het besturingssysteem van de nieuwe vlaggenschip-smartphone van Samsung Electronics. Dit is Google Android 4.0. De gepatenteerde interface is Samsung TouchWiz. Galaxy SIII heeft de volgende afmetingen: 8,6 mm - dikte, 136,6 mm - hoogte, 70, 6 mm - breedte. Daarmee is hij 8,49 mm dikker dan zijn voorganger (SII). De fabrikant heeft aangekondigd dat de wereldwijde versie over het algemeen HSPA + 21 Mbps zal ondersteunen. Wat de LTE-versie betreft, deze zal slechts in een beperkt aantal landen worden uitgebracht.

Nu over de software. Er zijn een aantal software-aanpassingen. Dit is bijvoorbeeld de S Voice-applicatie voor spraakbesturing; Smart Stay, waarmee de camera aan de voorkant de helderheid en positie van de ogen van de gebruiker kan bewaken; S Beam, een verbeterde versie van Android Beam. Ook inbegrepen zijn DLNA-gerelateerde updates. Zoals hierboven vermeld, zal de nieuwe Samsung Galaxy SIII-smartphone in juni 2012 in de verkoop gaan.

Aanbevolen: