Wanneer Komen Microsoft-tablets In De Uitverkoop?

Wanneer Komen Microsoft-tablets In De Uitverkoop?
Wanneer Komen Microsoft-tablets In De Uitverkoop?

Video: Wanneer Komen Microsoft-tablets In De Uitverkoop?

Video: Wanneer Komen Microsoft-tablets In De Uitverkoop?
Video: ЕСТЬ ЛИ ЖИЗНЬ НА WINDOWS? – МЕСЯЦ С НОУТБУКОМ MICROSOFT SURFACE 2024, Mei
Anonim

Eind 2012 komt het nieuwe besturingssysteem Windows 8 van Microsoft uit. Dit is zeker bekend. De exacte releasedatum is echter nog onbekend, maar het is nu al duidelijk dat dit in oktober-november zal gebeuren.

Wanneer komen Microsoft-tablets in de uitverkoop?
Wanneer komen Microsoft-tablets in de uitverkoop?

Dat zegt het bureau Bloomberg, verwijzend naar enkele bronnen. En als die gegevens kloppen, zullen de eerste ARM-gebaseerde tablets met Microsoft Windows 8 voorgeïnstalleerd in oktober 2012 in de verkoop gaan.

Al minstens 5 fabrikanten hebben hun plannen aangekondigd om tablets met AEM- en Windows 8-processors aan boord uit te brengen. Dus zal Nokia dit jaar in het 4e kwartaal van dit jaar een tablet uitbrengen met een 10-inch display en een mobiele dual-core ARM Qualcomm Snapdragon S4-processor, zo meldt de DigiTimes-website.

Hoewel DigiTimes de reputatie heeft een bron van dubieuze geruchten te zijn, lijken hun gegevens op Nokia's Windows 8-tablet deze keer redelijk aannemelijk.

Nokia werkt, zoals je weet, al samen met Microsoft op de smartphonemarkt. Ze gingen van het maken van telefoons met hun eigen Symbian-systeem naar het maken van smartphones met Windows Phone.

Volgens DigiTimes zal de nieuwe Nokia-tablet hoogstwaarschijnlijk op 25-26 september worden gepresenteerd op de Nokia World 2012-conferentie in Helsinki.

Daarnaast zullen naar verwachting ook tablets op basis van Intel-processors, het traditionele platform voor Windows-besturingssystemen, zo snel mogelijk op de markt komen.

De release van Windows 8 staat gepland voor oktober 2012 en dat is zeker geen toeval. Op dit moment, het vakantieseizoen eindigt net, mensen beginnen na te denken over het kopen van geschenken voor de nieuwjaarsvakantie. Ter ondersteuning van deze bewering is het vermeldenswaard dat het besturingssysteem Windows 7 ook in oktober - 3 jaar geleden - werd uitgebracht.

Microsoft weigerde, zoals gewoonlijk, commentaar te geven op deze geruchten, dus het blijft alleen wachten tot het zijn plannen voor nieuwe tablets en het Windows 8-besturingssysteem vrijgeeft.

Aanbevolen: