Een HP Cartridge Plaatsen Insert

Inhoudsopgave:

Een HP Cartridge Plaatsen Insert
Een HP Cartridge Plaatsen Insert

Video: Een HP Cartridge Plaatsen Insert

Video: Een HP Cartridge Plaatsen Insert
Video: Installing Setup Ink Cartridges in HP Deskjet 2700 All-In-One Printer !! 2024, Maart
Anonim

HP printers worden beschouwd als een van de meest populaire modellen die op kantoor en thuis worden gebruikt. De procedure voor het vervangen van een cartridge in een printer is eenvoudig. Moeilijkheden worden alleen ervaren door degenen die er voor het eerst mee te maken hebben.

Een HP cartridge plaatsen insert
Een HP cartridge plaatsen insert

instructies:

Stap 1

Zet de printer uit. Het vervangen van een cartridge terwijl het apparaat is ingeschakeld, kan leiden tot elektrische schokken of brandwonden door onbedoeld contact met de printkop. Wacht een paar minuten totdat dit hoofd op natuurlijke wijze is afgekoeld. Open de voorklep van de printer zonder al te veel kracht te gebruiken. De cartridge bevindt zich meestal in de printer onder de printkop en heeft een plastic houderhandvat. Trek aan de hendel om de cartridge te verwijderen. Houd er rekening mee dat bij geselecteerde HP-printers de cartridge moet worden ingedrukt totdat deze klikt voordat u deze verwijdert.

Stap 2

Verwijder de verpakking van de nieuwe cartridge. Verwijder de beschermfolie en dek af. Op elke cartridge staat duidelijk aangegeven welke stickers er wel en niet verwijderd moeten worden. Het land van fabricage en de vervaldatum van de cartridge staan ook vermeld op de doos. Pak de cartridge stevig met beide handen vast en schud deze. Het wordt aanbevolen om direct na het verwijderen van de beschermkap een nieuwe cartridge in de printer te plaatsen. Plaats de cartridge op de geleiders en duw deze naar binnen totdat deze vastklikt. Als alles goed gaat, moet het verbruiksartikel gemakkelijk en moeiteloos langs de geleiders schuiven. Nadat de cartridge in de sleuf zit, hoort u een kleine klik om aan te geven dat deze is vergrendeld.

Stap 3

Raak de gearceerde delen van de cartridge niet met uw handen aan om beschadiging te voorkomen. Zorg ervoor dat het verbruiksartikel niet ondersteboven of achterstevoren zit. Gebruik alleen originele cartridges van de printerfabrikant. Als de cartridge tijdens de installatie tegen een obstakel botst en niet meer langs de geleiders glijdt, moet u deze verwijderen en opnieuw plaatsen.

Stap 4

Kleurenprinters vereisen meerdere kleurencartridges. Zorg er in dit geval voor dat u cartridges niet verwart met een specifieke kleur. Laat u leiden door de speciale labels die u vindt op zowel de cartridge als de installatiesleuf ervoor.

Aanbevolen: