Hoe Op Vinyl Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Op Vinyl Op Te Nemen
Hoe Op Vinyl Op Te Nemen

Video: Hoe Op Vinyl Op Te Nemen

Video: Hoe Op Vinyl Op Te Nemen
Video: How to Make Homemade Vinyl Records 2024, September
Anonim

Tegenwoordig hoef je geen opnamestudio meer te gebruiken om geluiden op vinyl op te nemen. Het streven van de mensheid naar vooruitgang is onverbiddelijk, dus apparaten die in realtime op vinyl kunnen opnemen van bijna alle media en zelfs thuis, zijn op de relatief vrije markt verschenen.

Hoe op vinyl op te nemen
Hoe op vinyl op te nemen

Noodzakelijk

  • - Geluidsweergave apparaat;
  • - versterker of mixer;
  • - een apparaat voor het opnemen van vinylplaten;
  • - blanco vinylplaten;
  • - aansluitkabels.

instructies:

Stap 1

Om muziek, audioboeken of andere geluiden op een vinylplaat op te nemen, moet u beschikken over een apparaat voor het weergeven van geluid: een cd- of mp3-speler, een geluidsbandrecorder, een platenspeler of een computer met een geluidskaart, die de nodige audio bevat voor opname. Je hebt ook een mixer of versterker nodig, en vooral een speciaal apparaat voor het opnemen op vinylschijven en blanco vinylschijven.

Stap 2

Sluit uw audioapparaat aan op uw versterker of mixer via de aansluitingen met het label "Inputs" of "Inputs".

Stap 3

Sluit uw vinylrecorder aan op de versterkeraansluitingen. De vereiste connectoren worden meestal aangeduid met "Outputs", "Pre Out" of "Output".

Stap 4

Plaats je vinylplaat in je recorder en nu heb je alle tools die je nodig hebt om een plaat te snijden, gekoppeld aan de wens om op te nemen. Het enige dat overblijft is om audio in realtime op te nemen en te genieten van het geluid van uw favoriete muziek.

Stap 5

De kosten van een vinylrecorder zijn hoog genoeg om hem voor thuisgebruik te kopen (ongeveer $ 8.000). Deze apparatuur is geschikt voor professionals: DJ, geluidstechnici of voor commercieel gebruik in een kleine opnamestudio. Als je nog steeds op een grammofoonplaat moet opnemen en het geld of de wens om een opnameapparaat te kopen niet voldoende is, moet je contact opnemen met de studio voor hulp, waar het relatief weinig geld kost.

Aanbevolen: