Hoe Tv-video's Op De Computer Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Tv-video's Op De Computer Op Te Nemen
Hoe Tv-video's Op De Computer Op Te Nemen

Video: Hoe Tv-video's Op De Computer Op Te Nemen

Video: Hoe Tv-video's Op De Computer Op Te Nemen
Video: How To Transfer VHS Tapes To Your Computer 2024, April
Anonim

Door tv-programma's rechtstreeks op uw computer op te nemen, hoeft u geen digitale videorecorder meer aan te schaffen. Moderne computers zijn vaak uitgerust met video-opnamesoftware zoals Windows Media Center. Er zijn ook externe tv-tuners beschikbaar om u te helpen dingen gedaan te krijgen zonder problemen.

Hoe tv-video's op de computer op te nemen
Hoe tv-video's op de computer op te nemen

Het is nodig

  • - Een computer;
  • - software voor video-opname;
  • - Afstandsbediening;
  • - kabelsplitter (optioneel).

instructies:

Stap 1

Sluit je externe tv-tuner met een kabel aan op een van de vrije USB-poorten op je pc. Sluit de kabel van een signaalbron zoals kabel- of satelliet-tv aan op de tv-tuner. Een coaxkabel met een kraan aan het uiteinde is ook een veelgebruikte verbindingsmethode. De kabel wordt met de klok mee op de tuner aangesloten rond de schroefdraadhuls.

Stap 2

Stem de beschikbare kanalen op de externe tuner af door op de Auto-Tune- of Scan-toets in de bijbehorende software te drukken. Open de video-opnametoepassing op uw computer door erop te dubbelklikken. U kunt kiezen voor Windows Media Center, InterVideo, SnapStream of andere software.

Stap 3

Stel de benodigde tunerinstellingen voor het opnemen in met de bedieningstoetsen of de afstandsbediening die meestal bij de meeste apparaten wordt geleverd. Druk in het programma op de knop "Opnemen" en begin met het opnemen van de uitzending vanaf de tv. Klik op Stop wanneer het proces is voltooid. Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer "Opslaan" om de opgenomen video naar uw harde schijf te verzenden.

Aanbevolen: