Hoe De "Navigator"-service Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Navigator"-service Uit Te Schakelen
Hoe De "Navigator"-service Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "Navigator"-service Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: Linkedin Sales Navigator | 3 quick tips uit de praktijk 2024, April
Anonim

De mobiele operator "MegaFon" biedt een unieke service "Navigator", waarmee u de locatie van de abonnee kunt achterhalen. De positie wordt bepaald met behulp van basisstations waarvan het signaal momenteel wordt ontvangen door de mobiele telefoon van de abonnee. Na genoeg van moderne technologieën te hebben gespeeld, willen velen deze service uitschakelen.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Deze service schendt niet de privacyrechten van een persoon, zoals het op het eerste gezicht lijkt. Om ervoor te zorgen dat een andere abonnee uw geografische locatie kan bepalen, moet u hiermee instemmen. En als je toestemming kunt geven, dan kun je die ook afnemen. Met andere woorden, u heeft alle tools om deze service uit te schakelen binnen handbereik.

Stap 2

De Navigator-service wordt uitgeschakeld door eerder verleende machtigingen in te trekken om uw locatie te bepalen. Als u één vergunning heeft afgegeven, is het niet moeilijk om deze weer in te trekken. Stuur gewoon een sms met de tekst Einde 7хххххххххх naar 1400, waarbij 7хххххххххх het nummer is van de abonnee die u wilt blokkeren.

Stap 3

Maar wat als u niet aan één persoon, maar aan meerdere tegelijk toestemming geeft om uw locatie te bepalen, en u weet niet meer wie precies? En toch zou je het verbod maar aan enkelen willen geven. In dit geval moet u een lijst opvragen met abonneenummers waaraan machtigingen zijn verleend. Stuur hiervoor een sms met de tekst Komu naar 1400. Als reactie ontvang je een bericht met een lijst met abonneenummers. Selecteer degene die je nodig hebt uit de lijst en neem dit nummer op in het bericht met de opdracht toestemming intrekken.

Stap 4

Als u alle eerder verleende machtigingen wilt annuleren, dat wil zeggen, iedereen wilt verbieden uw coördinaten te bepalen, stuur dan een sms met de tekst Alles beëindigen naar 1400.

Aanbevolen: