Schade Van Het Spel Pokemon Go

Schade Van Het Spel Pokemon Go
Schade Van Het Spel Pokemon Go

Video: Schade Van Het Spel Pokemon Go

Video: Schade Van Het Spel Pokemon Go
Video: Pokémon spelen | HUFTERPROEF #3 2024, Mei
Anonim

Het Pokemon Go-spel verovert snel de wereld. Je moet echter niet toegeven aan de algemene mode en het spel downloaden naar je smartphone, want het is niet zo ongevaarlijk als je zou denken.

Schade van het spel Pokemon Go
Schade van het spel Pokemon Go

Waarom is Pokemon Go schadelijk? Laten we eens kijken naar enkele aspecten die zowel gebruikers van het spel als hele staten waarin het zich verspreidt als een zeer agressief virus niet zullen bevallen …

De schade van het spel Pokemon Go voor gewone gebruikers wordt tegenwoordig voor iedereen duidelijk. In het nieuws en de reacties op forums en themasites kun je slachtoffers van dit spel of getuigen van dit proces vinden. De spelers begonnen overreden te worden door auto's, iemand werd gebeten door een hond en iemand werd zelfs naar de politie gebracht. De reden ligt voor de hand - van een groot verlangen om een zeldzame Pokemon te vangen, klimmen spelers gedachteloos in andermans tuinen, kijken niet rond op de weg, richten de telefoon op een persoon die niet gefotografeerd wil worden, enz.

Een ander aspect is de schade van het spel aan de portemonnee van de gebruiker. Hoewel het spel shareware is, kunnen voor het snelst bereiken van het gewenste resultaat in-game items voor "oppompen" voor echt geld worden gekocht en deze kosten zijn niet zo klein als je zou denken. Een andere manier om geld van spelers te krijgen is door Pokémon Lures te kopen. Het geld voor aas wordt al gebudgetteerd voor handels- en cateringbedrijven - bars, restaurants, winkelcentra en individuele winkels met verschillende specialiteiten ondersteunen gemakkelijk de interesse van gebruikers om hun verkoop te vergroten.

Veel retailers hebben al promoties aangekondigd met betrekking tot het spel Pokemon Go - ze bieden kortingen op goederen en eten, verzekeringen voor onoplettende spelers, enz., Dat wil zeggen, ze gebruiken Pokemon Go als een uiterst effectief verkoopinstrument.

De schade van het spel Pokemon Go voor het land en zijn belangrijkste instellingen wordt tot nu toe alleen overwogen door individuele complottheoretici, maar deze meningen kunnen niet worden genegeerd. Zelfs degenen die de technologieën van het spel en de interactie van de server en client-onderdelen van deze applicatie niet echt begrijpen, kunnen zich voorstellen wat er zou gebeuren als de eigenaar van het spel toegang geeft tot de locaties en foto's van elke speler. De resultaten zullen even interessant zijn voor de meest serieuze organisaties, als ze de kans krijgen om spelers naar de coördinaten van hun interesse te leiden. Zelfs als de speler foto's maakt van het asfalt en zijn eigen schoenen, de coördinaten waarin hij wel of niet zou kunnen zijn, kan men behoorlijk significante conclusies trekken.

in Moskou, volgens het principe van het spel Pokemon Go, is er al een nieuwe applicatie verschenen waarmee je historische personages kunt zien.

Aanbevolen: