Hoe Het GSM-nummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het GSM-nummer Te Achterhalen?
Hoe Het GSM-nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het GSM-nummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het GSM-nummer Te Achterhalen?
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Om legaal het abonneenummer van een mobiele netwerkoperator te achterhalen, heb je een redelijk goede reden nodig, want zomaar informatie over klanten wordt door geen enkel bedrijf bekendgemaakt.

Hoe het GSM-nummer te achterhalen?
Hoe het GSM-nummer te achterhalen?

Noodzakelijk

een schijf met een database

instructies:

Stap 1

Koop een speciale schijf met een database met telefoonnummers van abonnees van mobiele netwerkoperators in uw stad. Het is goed mogelijk dat u meerdere schijven nodig heeft als u niet weet welk bedrijf de abonnee gebruikt. Deze schijven zijn te vinden op markten en verschillende winkels in uw stad.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de databases elke week verouderd raken omdat veel abonnees hun nummer te vaak wijzigen. Ook kan de informatie in deze mappen onnauwkeurig zijn, de schijven kunnen virussen bevatten.

Stap 3

Plaats de gekochte cd in het station en controleer deze op virussen. Voer de directory uit en selecteer het zoekitem op achternaam, voornaam, patroniem, paspoortgegevens, plaats van registratie, enzovoort. Bekijk de weergegeven resultaten, selecteer ze die meer of minder geschikt zijn voor uw zoekcriteria. Houd er rekening mee dat het gebruik van deze methode illegaal is en bepaalde gevolgen kan hebben.

Stap 4

Ontdek het nummer van de persoon waarin u geïnteresseerd bent op een meer legale manier, bijvoorbeeld door te zoeken op sociale netwerken. Voer de voor- en achternaam van de gebruiker in, bekijk de gegevens op zijn pagina in het gedeelte contacten. Als ze verborgen zijn voor niet-geregistreerde gebruikers of gebruikers die niet op de vriendenlijst staan, voeg deze persoon dan toe en bekijk de contacten nadat hij uw aanvraag heeft goedgekeurd.

Stap 5

Voer ook een zoekopdracht uit op verschillende stadsfora, vraag mensen uit de vriendenlijst van deze persoon om zijn mobiele telefoonnummer of probeer er direct achter te komen. Gebruik geen betaalde identificatieservices voor mobiele telefoonnummers - in de meeste gevallen bereikt u niet de gewenste resultaten.

Stap 6

Neem contact op met mensen die legaal toegang hebben tot databases met mobiele telefoonnummers en leg de reden aan hen uit. Uiteraard mag dit alleen in extreme gevallen en in aanwezigheid van bepaalde omstandigheden die aandacht verdienen.

Aanbevolen: