Een App Van Een Smartphone Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een App Van Een Smartphone Verwijderen
Een App Van Een Smartphone Verwijderen

Video: Een App Van Een Smartphone Verwijderen

Video: Een App Van Een Smartphone Verwijderen
Video: Hoe verwijder je een app van je Android smartphone 2024, Mei
Anonim

Het uitvoeren van de bewerking van het verwijderen van een geïnstalleerde applicatie op smartphones vereist geen diepgaande kennis van de bronnen van het besturingssysteem en hackingvaardigheden van het besturingssysteem. De procedure kan zowel door standaard systeemtools als door gespecialiseerde programma's van derden worden uitgevoerd.

Een app van een smartphone verwijderen
Een app van een smartphone verwijderen

instructies:

Stap 1

Open het hoofdmenu van het apparaat en ga naar het item "Instellingen" om de verwijdering van de geïnstalleerde applicatie van het smartphonesysteem te starten.

Stap 2

Selecteer het item "Applicaties" en vouw het item "Applicatiebeheer" ("Applicatiebeheer" voor smartphones die op het Android-platform draaien) uit.

Stap 3

Selecteer de toepassing die u wilt verwijderen en druk op Opties.

Stap 4

Geef de opdracht "Verwijderen" op en klik op "Selecteren".

Stap 5

Bevestig de uitvoering van de opdracht door op de knop "Ja" te klikken in het verzoekvenster dat wordt geopend en wacht op het systeembericht over de succesvolle voltooiing van de bewerking.

(Het nadeel van deze methode is dat alle applicaties in het menu worden weergegeven, ook de voorgeïnstalleerde, die niet kunnen worden verwijderd).

Stap 6

Gebruik de bestandsbeheerders ESTrongs File Explorer of ASTRO File Manager om de geïnstalleerde applicaties te verwijderen. De meeste hulpprogramma's voor toepassingsbeheer hebben een speciaal hulpprogramma voor het verwijderen dat beschikbaar is in het programmamenu. Voorgeïnstalleerde applicaties worden niet weergegeven.

Stap 7

Kies de speciale de-installatieprogramma's AppInstaller of Uninstaller, die alleen door de gebruiker geïnstalleerde toepassingen kunnen weergeven en met één klik kunnen worden opgeschoond.

Stap 8

Ga naar het tabblad "Mijn toepassingen", ontworpen om programma's op te slaan die zijn geïnstalleerd vanaf de Android-markt, om de geselecteerde toepassingen te verwijderen met behulp van standaard systeemtools (voor apparaten die op het Android-platform draaien).

Stap 9

Gebruik de volledige toegang tot systeembronnen en verleen rootrechten voor toegang tot het / systeembestand met standaardtoepassingen voor het verwijderen van vooraf geïnstalleerde programma's met behulp van Root Explorer.

Stap 10

Zoek de bestanden die zijn gemaakt door de verwijderde toepassingen en verwijder ze.

Aanbevolen: