De Luidspreker Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Luidspreker Uitschakelen
De Luidspreker Uitschakelen

Video: De Luidspreker Uitschakelen

Video: De Luidspreker Uitschakelen
Video: How to remove a speaker magnet the quick and easy way 2024, Mei
Anonim

In het geval van computerstoringen, als er problemen zijn bij het opstarten, meldt de systeemeenheid de problemen die zijn opgetreden. Hij gebruikt een speakerphone. Dit ding in de systeemeenheid is handig, maar het irriteert sommige gebruikers. Er is software die constant de speakerphone gebruikt bij het uitvoeren van bepaalde acties. Wanneer je midden in de nacht achter een computer werkt, maken de geluiden van dit apparaat je nerveus.

De luidspreker uitschakelen
De luidspreker uitschakelen

Noodzakelijk

Systeeminstellingen bewerken, schroevendraaier

instructies:

Stap 1

De meest effectieve manier in dit geval is om dit apparaat fysiek los te koppelen. Dit gaat als volgt: - koppel de computer los;

- draai de schroeven aan de zijkant van de systeemeenheid los met een schroevendraaier;

- verwijder de zijwand van de systeemeenheid;

- koppel de kabels van de speakerphone los van de connector op het moederbord;

- Monteer de systeemeenheid.

Stap 2

Als u de systeemeenheid niet kunt demonteren (deze valt onder de garantie of dit is uw werkende systeemeenheid), gebruik dan het uitschakelen van de interne luidspreker met behulp van "Apparaatbeheer". Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" - item "Apparaatbeheer" - menu "Beeld" - item "Verborgen apparaten weergeven" - "Apparaatstuurprogramma's zijn niet Plug and Play" - dubbelklik op het item "Beep". Ga in het geopende venster naar het tabblad "Driver" - klik op het opnieuw opstarten van de computer, de speakerphone zal niet langer aan zichzelf denken.

Stap 3

U kunt ook de manier wijzigen waarop systeemproblemen worden gemeld zonder de luidspreker te gebruiken. Hiervoor hebben we een register-editor nodig. Klik op het menu Start - klik op Uitvoeren - typ Regedit - klik op OK. Ga in het geopende venster naar de registermap [HKEY_CURRENT_USERControl PanelSound] - zoek de Beep-parameter - open deze met een dubbelklik - verander de waarde van deze parameter in NO. Nadat de computer opnieuw is opgestart, wordt de luidsprekertelefoon uitgeschakeld.

Aanbevolen: