Hoe Naar Muziek Op De IPhone Te Luisteren

Inhoudsopgave:

Hoe Naar Muziek Op De IPhone Te Luisteren
Hoe Naar Muziek Op De IPhone Te Luisteren

Video: Hoe Naar Muziek Op De IPhone Te Luisteren

Video: Hoe Naar Muziek Op De IPhone Te Luisteren
Video: Best Offline Music Apps for iPhone - 2021 Review 2024, April
Anonim

iPhone is niet alleen een handig communicatiemiddel, maar ook een geweldig apparaat voor games en entertainment. Op de iPhone kun je bijvoorbeeld naar je favoriete muziek luisteren, video's bekijken.

Hoe naar muziek op de iPhone te luisteren
Hoe naar muziek op de iPhone te luisteren

instructies:

Stap 1

Gebruik de gratis iTunes-software van Apple om naar muziek te luisteren op je iPhone. Nadat u het programma op uw computer hebt geïnstalleerd vanaf de officiële website van het bedrijf, start u het en sluit u uw iPhone aan op uw computer.

Stap 2

Verder in het menu van dit programma aan de linkerkant van het venster, waar de sectie "Apparaten" zich bevindt, verschijnt de subsectie iPhone. Ga daarin naar de paragraaf "Mediabibliotheek" en vervolgens naar de sectie met de titel "Muziek", waar aanvankelijk niets is. U moet de nummers die u leuk vindt met de muis naar deze map slepen.

Stap 3

Nadat u een lijst met te beluisteren bestanden hebt gemaakt, gebruikt u de muis om alle nummers en albums naar het menu van de sectie "Apparaten" te sturen. Nadat de synchronisatie is voltooid, kunt u de bijbehorende map op uw telefoon openen en naar de gedownloade muziek op uw iPhone luisteren.

Stap 4

Als u onnodige muzieknummers wilt verwijderen, opent u een map in iTunes met de naam "Muziek" en verwijdert u daaruit wat u niet langer wilt beluisteren. Open vervolgens je iPhone in iTunes, selecteer de map "Muziek" erin, synchroniseer door op de overeenkomstige knop te drukken.

Stap 5

Als er op de aangeboden Apple iTunes niet die werken zijn waarnaar je wilde luisteren, kun je de nummers downloaden van internet. Het probleem hier is echter dat de iPhone alleen het Apple Lossless-formaat ondersteunt, dat waarschijnlijk niet op internet te vinden is, waar flac en ape het meest voorkomen. In dit geval kunt u bijvoorbeeld een van de conversieprogramma's gebruiken - X Lossless Decoder - een universele audioconverter die met een groot aantal formaten werkt.

Stap 6

Geef in de programma-instellingen het vereiste uitvoerformaat op - in ons geval Apple Lossless, en sleep vervolgens het bestand van de gewenste track met de muis naar het pictogram van dit programma. Automatische conversie converteert de opgegeven muziektracks naar bestanden van het gewenste formaat. Vervolgens moet je de ontvangen bestanden van het gewenste formaat naar iTunes slepen en vervolgens naar je iPhone, waar je naar deze muziekstukken kunt luisteren.

Stap 7

Als optie kunt u ook naar het nummer luisteren via de mobiele internetzoekfunctie van Yandex. Het volstaat om de naam van het nummer in de zoekbalk in te voeren - met de muzikale responsfunctie kunt u naar muziek luisteren op de iPhone, zowel wanneer u rechtstreeks in de browser bent als op de achtergrond.

Aanbevolen: