Hoe Gratis Naar Radio Dacha Te Luisteren

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Naar Radio Dacha Te Luisteren
Hoe Gratis Naar Radio Dacha Te Luisteren

Video: Hoe Gratis Naar Radio Dacha Te Luisteren

Video: Hoe Gratis Naar Radio Dacha Te Luisteren
Video: Deze muziek kan eeuwig luisteren! Goddelijke muziek die het hart kan raken! 2024, Mei
Anonim

Radio Dacha is een van de meest populaire radiostations in Moskou die uitzendt in het FM-bereik. Het zendt Russischtalige muzieknummers uit, maar er zijn ook een aantal thematische en informatieve programma's. Hier hoor je elk uur korte informatie over de verkeerssituatie in Moskou en wijzigingen in de dienstregeling van elektrische treinen. De horoscoop wordt elke dag aangekondigd, nuttige of grappige adviezen worden gegeven, de verhalen en levens van beroemde Russische artiesten worden verteld en het creëren van populaire liedjes.

Hoe gratis naar radio Dacha te luisteren
Hoe gratis naar radio Dacha te luisteren

instructies:

Stap 1

Als u een radio-ontvanger, speler, telefoon of ander apparaat heeft dat radiosignalen in het FM-bereik kan ontvangen, gebruik deze dan om naar Radio Dacha te luisteren. In Moskou zendt dit station uit op een frequentie van 92,4 MHz en in andere regio's moet de ontvanger op verschillende golven zijn afgestemd. De specifieke frequentiewaarde voor meer dan zeven dozijn steden is te vinden op de eigen website van het radiostation.

Stap 2

De link naar de hoofdpagina van deze webbron wordt hieronder gegeven, en om naar de lijst met steden en frequenties te gaan, zoek en klik op de sectie met de naam "Regio's" in het menu. Als uw regio of regio niet op de lijst staat, kunt u de uitzendfrequentie achterhalen via e-mail [email protected] of telefonisch in Moskou (495) 925 33 18.

Stap 3

Als je internettoegang hebt, kun je het zonder radio-ontvanger doen - de website van Radio Dacha zendt online in realtime uit. Om het te gebruiken, klikt u op de juiste link op de hoofdpagina van deze internetbron - het wordt in de linkerbovenhoek van de pagina geplaatst ("Luister naar Radio Dacha Online"), gedupliceerd in het hoofdmenu ("Luister") en opnieuw herhaald met dezelfde naam helemaal onderaan de pagina.

Stap 4

Als u op de link klikt, wordt de ingebouwde speler in een apart tabblad geopend, waarvan u de bedieningselementen kunt aanpassen aan het volume of de uitzending tijdelijk kunt onderbreken. Hier kunt u ook een van de twee bemonsteringsfrequenties kiezen - deze parameter bepaalt de geluidskwaliteit en het verkeer dat wordt besteed aan het ontvangen ervan.

Stap 5

U kunt online naar "Radio Dacha" luisteren, niet alleen op de server van het radiostation zelf, er zijn ook verzamelsites die lijsten met internetradiostations maken en deze doorgeven. Op de website Moskva. FM kunt u bijvoorbeeld niet alleen naar de huidige uitzending van Radio Dacha luisteren, maar ook naar eerder opgenomen uitzendingen. Bovendien kunt u met de speler die door deze site wordt aangeboden, klinkende tracks selecteren of overslaan, en ook bijna alle commercials uit opgenomen radio-uitzendingen verwijderen.

Aanbevolen: