Apps Op Je Telefoon Installeren

Inhoudsopgave:

Apps Op Je Telefoon Installeren
Apps Op Je Telefoon Installeren
Anonim

Moderne mobiele telefoons krijgen elk jaar meer en meer krachtige functionaliteit. Video's kijken, naar muziek en radio luisteren - dit zal niemand verbazen. De voortdurend evoluerende markt voor applicaties, zowel betaald als gratis, bestrijkt bijna alle levensgebieden - met behulp van applicaties kunnen we op het web surfen, communiceren met vrienden, e-mail verzenden en ontvangen en games spelen. Om applicaties op uw telefoon te installeren, hoeft u alleen maar een van de onderstaande opties te gebruiken.

Apps op je telefoon installeren
Apps op je telefoon installeren

instructies:

Stap 1

Let allereerst op de telefoons van je vrienden. Met interfaces als bluetooth en infrarood wissel je er eenvoudig applicaties mee uit. U hoeft alleen uw telefoon te controleren op vrije ruimte en de overdracht te bevestigen.

Stap 2

Applicaties downloaden van internet via mobiel internet. U kunt toepassingen zoeken en downloaden met een mobiele telefoon, of ze vinden op een computer en ze vervolgens downloaden door een link naar het bestand in de adresbalk van uw telefoonbrowser in te voeren. Houd er rekening mee dat de applicatie speciaal voor uw telefoonmodel moet zijn ontworpen.

Stap 3

Installeer applicaties op uw telefoon via uw computer. Synchroniseer je telefoon en computer via een infraroodpoort, bluetooth-verbinding of datakabel. Bij gebruik van een infraroodpoort of bluetooth-verbinding is het voldoende om de poort op de computer en de bijbehorende interface op de telefoon te activeren. Verstuur daarna het bestand vanaf de computer met behulp van de software voor respectievelijk de infraroodpoort of bluetooth-verbinding.

Stap 4

Als u synchroniseert met een datakabel, installeer dan eerst de stuurprogramma's voor uw telefoon en de synchronisatiesoftware. Verbind uw telefoon met een kabel en installeer vervolgens applicaties met behulp van de synchronisatiesoftware. Datakabel en software, evenals stuurprogramma's, moeten bij de telefoon worden geleverd. Als dit niet het geval is, koop dan een kabel in een winkel voor mobiele telefoons en download de stuurprogramma's en software van internet.

Stap 5

Als uw telefoon geheugenkaarten ondersteunt, kunt u ook apps naar de geheugenkaart kopiëren. Gebruik een kaartlezer die op uw computer is aangesloten om de geheugenkaart van uw telefoon erin te plaatsen. Kopieer de applicatie die je nodig hebt en plak deze in je telefoon.

Aanbevolen: