Hoe Installeer Je Het Menu Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je Het Menu Op Je Telefoon
Hoe Installeer Je Het Menu Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Het Menu Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Het Menu Op Je Telefoon
Video: Your phone app windows 10 - Step by Step - Android your phone companion app - 2021 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele telefoons ondersteunen de functie van het vervangen van de binnenschaal: thema's, menu's en andere grafische elementen. Dit geeft u de mogelijkheid om het uiterlijk van het systeem van uw telefoon aan uw voorkeuren aan te passen.

Hoe installeer je het menu op je telefoon
Hoe installeer je het menu op je telefoon

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - telefoon;
  • - kabel;
  • - bestanden met pictogrammen en menu's voor de telefoon.

instructies:

Stap 1

Download pictogrammen en menu's voor uw telefoon naar uw computer. Volg hiervoor de link https://www.topse.ru/files/cat65.html. Sluit vervolgens de telefoon aan op de computer, ga naar de systeemmap met behulp van het programma Far Manager, bijvoorbeeld in Sony Ericsson is dit de map tpa / preset / system / menu.

Stap 2

Kopieer de gedownloade pictogrammen en het menubestand (meestal menu.ml) naar deze map. Bevestig het kopieerproces door op "OK" te klikken.

Stap 3

Installeer het flashmenu op uw telefoon. Hiervoor heeft u een menubestand in swf-formaat nodig. Het moet worden gekoppeld aan uw onderwerp. U kunt dit doen met behulp van de Easy Flash-toepassing. Je kunt het downloaden via de link https://www.topse.ru/files/file6343.html. Download en installeer het programma op uw computer.

Stap 4

Start Easy Flash om het bestand aan het thema te binden en het menu op uw telefoon te installeren. Ga naar het veld "Onderwerp", specificeer het pad naar uw thema, het moet in *.thm-formaat zijn. Geef vervolgens in het veld "Flash-menu" uw menu op in swf-indeling.

Stap 5

Klik op de knop "Maak het!". Open de map met het programma, daarin vind je het gemaakte archief met de naam van het thema. Voer het programma uit om de telefoon op de computer aan te sluiten, ga naar het veld "Diverse bestanden", selecteer het gemaakte pakket om een menu aan de telefoon toe te voegen.

Stap 6

Klik op de Flash-knop. Zet de telefoon uit en druk op "C", steek de kabel erin. Het bericht Telefoon losgekoppeld verschijnt op het scherm, wat betekent dat het proces is voltooid. Sluit de app, ontkoppel de telefoon, verwijder en plaats de batterij weer, zet de telefoon aan.

Stap 7

Bind het thema aan het menubestand met de applicatie Themes Creator (https://www.topse.ru/files/file632.html). Open het thema ermee, selecteer het menu Extra, voer de opdracht Xml bewerken uit. Typ de volgende tekst in het bestand:. Klik OK. Installeer het thema en menu op je telefoon op dezelfde manier als in de vorige paragraaf.

Aanbevolen: