Het Menu Op De Telefoon Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Menu Op De Telefoon Wijzigen
Het Menu Op De Telefoon Wijzigen

Video: Het Menu Op De Telefoon Wijzigen

Video: Het Menu Op De Telefoon Wijzigen
Video: 🔥JIO PHONE APP MENU CHANGE TRICK NEW UPDATE🔥 2024, Mei
Anonim

Gemiddeld doet een mobiele telefoon de eigenaar vijf tot zes jaar dienst. Dit geldt niet voor pathologische verwarring en mensen met grote rijkdom. De laatste bepaling verplicht het gebruik van nieuwe modellen telefoons. Daarom raken de meeste mensen tijdens het gebruik verveeld met hun eigen mobiele apparaten. De hele interface is bestudeerd van "A" tot "Z", en het uiterlijk van het menu is alleen maar saai. Maar alles kan worden gerepareerd. U hoeft alleen het telefoonmenu te wijzigen. Dit is de beste manier om een oud item bij te werken.

Het menu op de telefoon wijzigen
Het menu op de telefoon wijzigen

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, instructies ervoor, internet

instructies:

Stap 1

Neem je telefoon bij de hand. Als je de instructies hebt, is het beter om deze te lezen. U kunt de instructies ook op internet vinden en lezen. Als je nergens instructies hebt gevonden (wat onwaarschijnlijk is), dan zul je alles handmatig moeten doen.

Stap 2

Open eerst het menu van je telefoon. Zoek het item "Instellingen" erin (het kan "Opties" worden genoemd) en selecteer het. Ga dan naar het item "Weergeven". Zoek de regel "Menutype" erin en selecteer de gewenste weergave.

Stap 3

Deze methode om het menu te wijzigen is echter niet op elke telefoon beschikbaar. Als je wilt dat je menu er op de een of andere manier anders uitziet, maar je apparaat staat je niet toe om het op de bovenstaande manier te wijzigen, wanhoop dan niet. Er zijn nog opties. Ga opnieuw naar de "Instellingen" van de telefoon. Zoek het menu-item "Thema's". Installeer thema's één voor één totdat je degene vindt die je leuk vindt. Als u niet tevreden bent met een van de beschikbare thema's op uw telefoon, kunt u andere thema's installeren die u van internet hebt gedownload.

Stap 4

Om een thema van het netwerk te downloaden, typt u in de zoekmachine "Thema's voor (uw telefoonmodel)". Kies een geschikte site, vind het thema dat je leuk vindt. Download het bestand dat u wordt aangeboden. Verplaats het naar je telefoon en klik op de knop Thema installeren. Dat is alles, het thema is geïnstalleerd op uw mobiele telefoon.

Aanbevolen: