Hoe Installeer Je Het .jar-programma Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Je Het .jar-programma Op Je Telefoon
Hoe Installeer Je Het .jar-programma Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Het .jar-programma Op Je Telefoon

Video: Hoe Installeer Je Het .jar-programma Op Je Telefoon
Video: how to install opere mini browser in itel java mobiles 2024, April
Anonim

. Jar-programma's, of applicaties voor mobiele telefoons, kunnen zowel amusements- als applicatiekarakter hebben. U kunt een van de verschillende eenvoudige methoden gebruiken om ze op uw telefoon te installeren.

Hoe installeer je het.jar-programma op je telefoon
Hoe installeer je het.jar-programma op je telefoon

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste en meest betrouwbare manier is om uw telefoon te synchroniseren met uw computer. De applicatie wordt naar de computer gedownload en vervolgens rechtstreeks naar het telefoongeheugen verzonden. Alles wat je hiervoor nodig hebt, namelijk een datakabel en een driver disk, vind je in de leveringsset van de mobiel. Als dit niet het geval is, moet u zelf een datakabel kopen in een mobiele winkel en de stuurprogramma's downloaden van de officiële website van de telefoonfabrikant.

Stap 2

Installeer de stuurprogramma's, sluit vervolgens de datakabel aan op de computer en zorg ervoor dat het apparaat wordt gedetecteerd en klaar is voor gebruik. Start de synchronisatiesoftware en kopieer de applicatie vervolgens naar het geheugen van de mobiele telefoon.

Stap 3

Als uw telefoon een verwijderbare geheugenkaart heeft, verwijdert u deze en plaatst u deze in een kaartlezer die op uw computer is aangesloten. Kopieer de applicatie naar de CP, verwijder het apparaat vervolgens veilig en plaats het in de mobiel.

Stap 4

Als u interfaces zoals Bluetooth of infraroodpoort op zowel de telefoon als de computer hebt, gebruik deze dan om de java-toepassing over te brengen. Zet het apparaat op de computer aan, activeer vervolgens de bijbehorende interface op de mobiel en plaats deze binnen het bereik van de zender. Nadat de mobiele telefoon door de computer is gedetecteerd, stuurt u de applicatie naar de telefoon en bevestigt u de ontvangst op de mobiele telefoon.

Stap 5

U kunt ook wap-wisselaars gebruiken. Om dit te doen, gaat u vanaf uw computer naar de wisselaar en uploadt u de java-toepassing naar de site, waarbij u de download indien mogelijk met een wachtwoord beveiligt. Volg de korte downloadlink met behulp van een webbrowser op uw mobiel, voer vervolgens het wachtwoord in, als u dit hebt ingesteld, en download het bestand naar uw mobiele telefoon. Houd er rekening mee dat u voldoende geld op uw account moet hebben om het bestand te downloaden.

Aanbevolen: