Hoe De Webcam Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe De Webcam Te Gebruiken
Hoe De Webcam Te Gebruiken

Video: Hoe De Webcam Te Gebruiken

Video: Hoe De Webcam Te Gebruiken
Video: ZO kan jij je TELEFOON als WEBCAM gebruiken! (2021) | Uitleg | TechTime 2024, Mei
Anonim

Met het moderne niveau van technologische ontwikkeling heeft elke netwerkgebruiker de mogelijkheid om familieleden, kennissen, vrienden en familieleden te zien, zonder huis, kantoor of zelfs een auto te verlaten. Hiervoor heb je een gadget nodig, zoals een webcam.

Hoe de webcam te gebruiken
Hoe de webcam te gebruiken

Noodzakelijk

  • Computer met Windows XP / Vista / Win7; de webcam zelf, de microfoon (nu bijna altijd ingebouwd in de webcam); stuurprogramma's (meegeleverd op de schijf bij de camera of helemaal niet vereist als de camera systeemstuurprogramma's gebruikt); Internetkanaal vanaf 512 kbps (als u de breedte van uw kanaal niet weet, neem dan contact op met de internetprovider of lees de overeenkomst over het aanbieden van internetdiensten);
  • messenger-programma (vereist voor direct gebruik van de webcam in het communicatieproces).

instructies:

Stap 1

De belangrijkste van de fasen is de selectie van de camera zelf, omdat de competente keuze afhangt van hoe goed u door de gesprekspartner wordt gezien, evenals de levensduur van de camera. Het belangrijkste criterium bij het kiezen van een camera is de matrix. Net als digitale camera's gebruiken webcams optische digitale matrices met verschillende definities en kwaliteit. Hoe hoger de cameraresolutie, hoe hoger de kwaliteit van het beeld dat naar de gesprekspartner wordt gestuurd. Het is de moeite waard om dergelijke extra camera-opties te verkennen, zoals autofocus (automatische aanpassing van de beeldhelderheid), ingebouwde microfoon, nachtopnamefunctie (gebruikt bij hoge duisternis) en meer. Deze functies zullen het gemak van uw online communicatie vergroten.

Stap 2

Ondanks het feit dat de microfoons die in webcams zijn ingebouwd van hoge kwaliteit zijn, kunnen ze niet dezelfde gevoeligheid hebben als de eenvoudigste desktopmicrofoon. Vreemd genoeg zijn er geen speciale eisen aan de kwaliteit van de microfoon. De structuur is heel eenvoudig. Er zijn opties voor het gebruik van zowel een desktopmicrofoon als een keuze aan ingebouwde hoofdtelefoons. Handig als je niet wilt dat derden zich in de essentie van je gesprek verdiepen, maar de betrouwbaarheid van dergelijke microfoons wat lager is dan die van simpele, nergens ingebouwde, analogen.

Stap 3

Voor het aansluiten van een webcam is een vrije USB-poort nodig. Wanneer u de computer aanzet en het besturingssysteem laadt, verschijnt er een melding dat er een nieuw apparaat is gedetecteerd. In dit geval zal het systeem zelf de benodigde stuurprogramma's selecteren uit de stuurprogramma's die vooraf op de computer zijn geïnstalleerd, of de stuurprogramma's installeren vanaf de schijf die bij de camera wordt geleverd.

Stap 4

Laat er veel messenger-programma's zijn, maar we zullen ons concentreren op de meest populaire - Skype. Het is een softwarepakket waarmee u een dialoog kunt voeren met een gebruiker of een groep programmagebruikers in chatmodi, spraakcommunicatie met behulp van een paar "microfoon en webcam". Het programma heeft een duidelijke, gebruiksvriendelijke interface en is gratis voor communicatie tussen computergebruikers. U kunt het programma downloaden op de officiële website https://www.skype.com/. De site biedt gedetailleerde instructies voor het installeren van het programma.

Aanbevolen: