Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In St. Petersburg

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In St. Petersburg
Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In St. Petersburg

Video: Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In St. Petersburg

Video: Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In St. Petersburg
Video: St. Petersburg Vacation Travel Guide | Expedia 2024, Mei
Anonim

Heeft u contact met een familielid, kennis of organisatie in Sint-Petersburg? De gemakkelijkste en snelste manier om contact op te nemen en verschillende problemen op te lossen, is telefonisch. Maar wat als het telefoonnummer niet bekend is? In dit geval zul je wat tijd moeten besteden aan het zoeken. Zelfs als u ver van St. Petersburg bent, zal internet u helpen dit probleem op te lossen.

Hoe vind je een telefoonnummer in St. Petersburg
Hoe vind je een telefoonnummer in St. Petersburg

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - toegang tot internet;
  • - de naam van de persoon of de naam van de organisatie wiens telefoonnummer u zoekt.

instructies:

Stap 1

Kom zoveel mogelijk te weten over de persoon of het bedrijf wiens telefoonnummers u gaat zoeken. Het vinden wordt gemakkelijker als u niet alleen de naam weet, maar ook het adres van de persoon wiens telefoonnummer u nodig heeft. Als er geen manier is om het exacte adres te achterhalen, zoek dan in ieder geval de straatnaam.

Stap 2

Stel de coördinaten van de gezochte persoon in op een van de databases met telefoonnummers. Er zijn veel vergelijkbare databases, sommige zijn betaald. Profiteer van gratis bronnen zoals SpravkaRu of Verstar.

Stap 3

Vermeld de achternaam, voorletters en, als u deze weet, het adres van de persoon. Klik vervolgens op de knop "Zoeken". Het systeem geeft je een lijst met mensen met telefoonnummers, waaruit je het contact kunt selecteren dat je nodig hebt.

Stap 4

Als u geïnteresseerd bent in het telefoonnummer van de organisatie, gebruik dan de zoekopdracht op de sites van de "gele pagina's": mappen met informatie over rechtspersonen. U kunt op verschillende manieren zoeken naar het telefoonnummer van een organisatie in onlinegidsen. Het gemakkelijkst is om de naam en geschatte locatie van het bedrijf in te voeren en vervolgens op de knop "Zoeken" te klikken. Daarna komt u op de pagina met de coördinaten van deze organisatie, inclusief de telefoons.

Stap 5

Als u niet zeker weet of u de juiste organisatienaam weet, gebruik dan de categoriezoekfunctie. Open op de site met de gele pagina's de categorielijst, selecteer degene die overeenkomt met het profiel van de organisatie (eten, entertainment, winkelen, computers of andere) en kijk in de lijst met namen voor degene die het meest overeenkomt met wat u nodig hebben.

Stap 6

Nadat je de gewenste naam hebt gevonden, klik je erop met de muisknop, en je ziet de telefoon die je nodig hebt.

Aanbevolen: