Verbinding Maken Met Internet Op Nokia

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken Met Internet Op Nokia
Verbinding Maken Met Internet Op Nokia

Video: Verbinding Maken Met Internet Op Nokia

Video: Verbinding Maken Met Internet Op Nokia
Video: How to turn on internet in nokia 216 mobile 2024, Mei
Anonim

Mobiel internet verbinden op Nokia-telefoons verschilt niet van het activeren van dergelijke instellingen op een andere telefoon. Het belangrijkste in dit geval is het nummer dat wordt verstrekt door de telecomoperator, waarmee abonnees een bestelling kunnen plaatsen. En het telefoonmodel wordt automatisch bepaald, daar moet je niet aan denken.

Verbinding maken met internet op Nokia
Verbinding maken met internet op Nokia

instructies:

Stap 1

In "Beeline" kunt u bijvoorbeeld twee verschillende soorten internetverbindingen activeren. Een daarvan wordt uitgevoerd via GPRS-communicatie. Om verbinding te maken, moet u het USSD-verzoeknummer * 110 * 181 # bellen en op de belknop drukken. Verbinding van het tweede type kan worden gemaakt met een speciaal commando * 110 * 111 #.

Stap 2

Megafon-abonnees (ongeacht het merk van hun mobiele telefoon) moeten de hoofdpagina van de officiële website van de operator bezoeken om automatische instellingen te bestellen. Vervolgens moet u het tabblad "Telefoons" selecteren, erop klikken. U ziet een kolom met de titel "Internet-, GPRS- en WAP-instellingen". Daarna hoeft u alleen nog een klein aanvraagformulier in te vullen.

Stap 3

Het opzetten van een internetverbinding is ook mogelijk via sms-berichten. In de tekst moet u het nummer 1 aangeven. En het nummer waarnaar een dergelijke sms moet worden verzonden, is 5049. U kunt dit nummer ook op elk moment gebruiken om MMS- en WAP-instellingen te ontvangen. In plaats van één, moet u het nummer 2 of 3 invoeren. Vergeet het bestaan van gratis nummers als 05190 en 05049 niet.

Stap 4

Het bestellen van automatische internetinstellingen is ook beschikbaar voor alle Megafon-abonnees door het abonneeservicenummer 0500 te bellen (bedoeld voor oproepen vanaf een mobiel) of door 502-5500 te kiezen (voor oproepen vanaf vaste telefoons). Daarnaast staan de medewerkers van de communicatiesalons en bedrijfskantoren van de telefoniste altijd voor je klaar.

Stap 5

Voor MTS-netwerkgebruikers om op hun mobiel verbinding te maken met internet, hoeft u alleen maar het korte nummer 0876 te bellen (u kunt het gratis bellen). U kunt ook een ander nummer gebruiken - 1234, bedoeld voor het verzenden van SMS-berichten (vermeld niets in de tekst, de SMS moet "leeg" zijn). Het ontvangen van automatische instellingen is ook beschikbaar via de officiële website van het bedrijf. Ga hiervoor naar de juiste sectie en vul het speciale veld in.

Aanbevolen: