Hoe Sms'en Naar Engeland?

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Engeland?
Hoe Sms'en Naar Engeland?

Video: Hoe Sms'en Naar Engeland?

Video: Hoe Sms'en Naar Engeland?
Video: Young People Translate Emojis For The British Secret Service | Britain Today Tonight 2024, Mei
Anonim

U kunt vanaf uw mobiele telefoon een bericht naar het VK sturen, maar er is een handiger manier - via speciale sites. SMS-verzenddiensten zijn gratis, maar voor sommige sites is registratie vereist.

Hoe sms'en naar Engeland?
Hoe sms'en naar Engeland?

instructies:

Stap 1

Om vanaf uw mobiele telefoon een bericht naar een Brits nummer te sturen, kiest u +44. Voer vervolgens het achtcijferige abonneenummer in. Er moeten in totaal 10 cijfers zijn. Controleer de kosten van een uitgaand bericht bij uw telecomoperator, en voor de geadresseerde is het gratis.

Stap 2

Ga naar de website om een gratis bericht te sturen via de CardBoardFish sms-service www.cbfsms.com. Voer in het speciale veld dat u op deze pagina ziet de tekst in, de lengte mag niet langer zijn dan 137 tekens. Gebruik een Engelse toetsenbordindeling: Cyrillische tekst werkt niet. Voer het abonneenummer in tiencijferige vorm in. Aangezien de landcode (44) is geregistreerd, voert u alleen de telefoonnummers in. Rechts van het invoerveld ziet u een voorbeeld van schrijven. Het bericht kan alleen worden afgeleverd bij de nummers van Engelse telecomoperators. Wanneer uw bericht gereed is, klikt u op SMS verzenden. Het systeem garandeert onmiddellijke sms-bezorging aan de geadresseerde. U kunt ook het meldingssysteem koppelen dat het naar de abonnee is gekomen. Het bericht is gratis voor de geadresseerde

Stap 3

Schrijf je in op de Engelse site www.freebiesms.co.uk. Om dit te doen, maakt u een login aan, bedenkt u een wachtwoord en vult u het adresboek in, want zonder dit staat het systeem u niet toe berichten te verzenden. Noteer de naam, het mobiele telefoonnummer en het e-mailadres van de geadresseerde. Nadat u met uw gebruikersnaam in het systeem bent ingelogd, voert u de berichttekst in een speciaal venster in. Selecteer uit het adresboek de persoon naar wie je een sms wilt sturen, schrijf je eigen nummer. Onthoud dat op deze site het formaat van Engelse nummers er als volgt uitziet: 0044 + abonneenummer. Het systeem levert niet alleen berichten aan de telefoons van Engelsen, maar ook aan andere Europese operators. Het verzenden van sms is gratis, maar de site waarschuwt voor het verzenden van berichten voor reclamedoeleinden.

Aanbevolen: