Hoe Bel Je Naar Engeland?

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Naar Engeland?
Hoe Bel Je Naar Engeland?

Video: Hoe Bel Je Naar Engeland?

Video: Hoe Bel Je Naar Engeland?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Engeland is een ontwikkeld Europees land met een hoog niveau van economie, gezondheidszorg, onderwijs, wetenschap en cultuur. Vaak rijst de taak: uw familie, vrienden, zakenpartners of potentiële werkgevers in Engeland bellen.

Hoe bel je naar Engeland?
Hoe bel je naar Engeland?

instructies:

Stap 1

Als u vanuit Rusland naar een ander land wilt bellen naar een vaste telefoon, moet u de "acht" (dit betekent dat de oproep over een lange afstand is) kiezen, de landcode, het netnummer en het telefoonnummer van de abonnee. De landcode voor Engeland is 44. De codes voor de meest bevolkte steden van het VK zijn Londen 20, Manchester 161, Liverpool 151, Leeds 113. Codes voor de rest van Groot-Brittannië en vele andere landen kunnen worden gevonden door de link in de sectie Bronnen te volgen.

Stap 2

In het geval van een oproep naar een mobiele telefoon, kies 00 voor de Engelse code (44), wacht op een lange kiestoon, voer de Engelse code in en vervolgens 10. Kies nu de abonneecode en u kunt genieten van het gesprek.

Stap 3

U kunt geld besparen door een gesprek te voeren in een gratis online videobelservice. Download het Skype-programma van de officiële website van het bedrijf Skype.com en installeer het op uw computer. Maak een account aan in het systeem. Vraag de persoon in Engeland (via e-mail) of ze Skype hebben. Als dit niet het geval is, vraag dan om te installeren, indien beschikbaar, vraag om een bijnaam en een contactklok.

Stap 4

Je kunt met Skype bellen naar vaste en mobiele nummers. Om dit te doen, herlaadt u uw serviceaccount via Qiwi-terminals of elektronisch geld WebMoney, Yandex. Money.

Stap 5

Selecteer Groot-Brittannië in de lijst met Skype-clientlanden. U hoeft geen codes in te toetsen, u hoeft alleen het abonneenummer in te voeren. U kunt op dezelfde manier praten als met een gewone telefoon. Meestal is het Skype dat de gunstigste tarieven biedt voor internationale telefonie.

Aanbevolen: