Hoe De Originele Nokia Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Originele Nokia Te Controleren
Hoe De Originele Nokia Te Controleren

Video: Hoe De Originele Nokia Te Controleren

Video: Hoe De Originele Nokia Te Controleren
Video: Эволюция всех телефонов Nokia 1982-2020 2024, April
Anonim

Bij het kopen van mobiele telefoons van Nokia, die een van de meest populaire op de moderne markt zijn, moet u er zeker van zijn dat u een origineel vasthoudt en geen nep. Om uzelf te beschermen tegen een nepkopie, controleert u zorgvuldig de technische documentatie, kwaliteitscertificaten en de integriteit van de mobiele hoes en de accessoires.

Hoe de originele nokia te controleren?
Hoe de originele nokia te controleren?

instructies:

Stap 1

De eerste stap is het inspecteren van het uiterlijk van het toestel, de bouwkwaliteit en de technische specificaties van de telefoon. Lees hiervoor de uitgebreide beschrijving van het mobiele apparaat. Lees meer over uw telefoonmodel op de officiële website www.nokia.com. Het uiterlijk dat in de beschrijving wordt aangegeven, moet overeenkomen met uw telefoon.

Stap 2

Houd er rekening mee dat de originele telefoon niet het logo van de operator mag bevatten. Ook geven namaakfabrikanten telefoons vaak functies die niet in de officiële datasheet staan, zoals dubbele simkaarten of een geïntegreerde tv.

Stap 3

Zet vervolgens je mobiel aan en controleer het telefoonmenu, de weergavekwaliteit en de hoeveelheid intern geheugen. Namaaktelefoons hebben een beeldscherm van mindere kwaliteit, omdat het contrast van het beeld verandert door de kijkhoek te veranderen. Wanneer u de telefoon aanzet, mag er ook geen reclame van de operator zijn.

Stap 4

Verwijder vervolgens de achterkant van de telefoon en haal de batterij eruit. Er moet een RosTest-sticker zijn en een sticker van naleving van communicatienormen eronder. Decals moeten helder zijn en vrij van vlekkerige letters. Bij afwezigheid van stickers of de aanwezigheid van typefouten in de inscripties, zorg er dan voor dat u een vervalsing in handen heeft.

Stap 5

Controleer uw telefoon aan de hand van de IMEI-code onder de batterij. Schrijf het op, plaats de batterij terug en zet de telefoon aan. Wacht op de download en typ de volgende combinatie op het toetsenbord: * # 06 #. Vergelijk nu het opgenomen nummer met de IMEI-code. Komen de cijfers overeen, dan heb je een originele Nokia-telefoon in handen, anders weet je zeker dat je met een neppert te maken hebt.

Stap 6

Als je nog steeds twijfelt of je telefoon origineel is, bel dan de Nokia-hotline: 8-800-700-22-22 en vertel de operator het IMEI-nummer van je telefoon, die je zal informeren over de authenticiteit van je mobiele apparaat.

Aanbevolen: