Firmware Downloaden Naar Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Firmware Downloaden Naar Uw Telefoon
Firmware Downloaden Naar Uw Telefoon

Video: Firmware Downloaden Naar Uw Telefoon

Video: Firmware Downloaden Naar Uw Telefoon
Video: Meizu 16th Android 8.1 прошивка с Flyme 7.3 Global на Flyme 8 China и обратно 2024, Mei
Anonim

Sommige gebruikers kiezen ervoor om hun mobiele telefoonsoftware te vervangen. Hierdoor kunt u het meestal sneller laten werken en enkele bugs oplossen.

Firmware downloaden naar uw telefoon
Firmware downloaden naar uw telefoon

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - firmwarebestanden;
  • - SGH-flitser

instructies:

Stap 1

Bereid eerst alles voor wat u nodig hebt om de firmware van uw mobiele telefoon uit te voeren. Zorg ervoor dat je hem 80-100% oplaadt. Een volledige ontlading van de batterij tijdens firmware kan tot onherstelbare gevolgen leiden. Zoek een speciale kabel die je mobiele telefoon verbindt met de USB-poort van je computer of laptop.

Stap 2

Download het programma waarmee je je telefoon gaat flashen. Zoek het firmwarebestand zelf. Het is beter om geverifieerde bestanden te gebruiken die te vinden zijn op de officiële forums van uw telefoonfabrikant. Gebruik het hulpprogramma SGH Flasher / Dumper om Samsung-telefoonsoftware te vervangen. Controleer de compatibiliteit van uw telefoonmodel met dit programma.

Stap 3

Dump eerst je telefoon. Dit is een soort archief van al zijn parameters en instellingen. Hiermee kunt u de werkende staat van de mobiele telefoon herstellen in het geval dat het firmwareproces niet succesvol is. Sluit je telefoon aan op de USB-poort van je computer en start het programma. Nadat u het telefoonmodel door het programma hebt bepaald, klikt u op de knop Full flash (16 MB) dumpen en geeft u de map op waarin het resulterende bestand wordt opgeslagen en voert u de naam in. Dit proces duurt 20-30 minuten.

Stap 4

Koppel nu uw telefoon los van uw computer en start het programma opnieuw. Sluit de mobiele telefoon opnieuw aan op de USB-poort. Zorg ervoor dat u uw telefoon uitschakelt voordat u deze op uw pc aansluit. Klik op de knop Flash BIN-bestand. En selecteer het firmwarebestand dat u onlangs hebt gedownload. Wacht tot het software-updateproces voor uw telefoon is voltooid. Druk op de knop Verbinding verbreken en koppel de USB-kabel los.

Stap 5

Zet je telefoon aan en controleer of het werkt. Als de firmwarekit extra bestanden met de extensie.tfs bevat, download ze dan op dezelfde manier. Klik na het starten van het programma op de knop Flash full TFS en selecteer het gewenste bestand.

Aanbevolen: