Hoe Mms In Nokia In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms In Nokia In Te Stellen
Hoe Mms In Nokia In Te Stellen

Video: Hoe Mms In Nokia In Te Stellen

Video: Hoe Mms In Nokia In Te Stellen
Video: How do I configure MMS settings on my android phone? 2024, Mei
Anonim

Vooruitgang in wetenschap en technologie maakt communicatie tussen mensen gemakkelijk en eenvoudig. Het is niet nodig om bijvoorbeeld foto's per post te sturen, enkele weken te wachten op een reactie en je zorgen te maken of de brief de geadresseerde heeft bereikt. Nu is het voldoende om MMS vanaf de telefoon te verzenden, omdat de ingebouwde camera's van sommige modellen niet inferieur zijn in kwaliteit aan sommige digitale "zeepkisten". Natuurlijk moet de telefoon eerst worden ingesteld. Laten we bijvoorbeeld een van de Nokia-modellen nemen en u vertellen over de MMS-service-instellingen aan de hand van het voorbeeld van de MTS-bedrijfsinstellingen.

Hoe mms in nokia in te stellen
Hoe mms in nokia in te stellen

instructies:

Stap 1

Eerst moet je een account aanmaken. Ga naar het hoofdmenu van de telefoon, zoek het item "Instellingen"> "Configuratie"> "Persoonlijke configuratie-instellingen". Druk op de linkertoets onder het scherm met de tekst Opties> Nieuw toevoegen> MMS-bericht.

Stap 2

Voer nu enkele accountparameters in: accountnaam is MTS MMS, gebruikersnaam en wachtwoord zijn niet ingevuld. Stel vervolgens de rest van de accountparameters in: schakel de proxy in, voer het adres 192.168.192.192 in. Proxypoort 9201, datakanaal - GPRS.

Stap 3

Ga daarna verder met het instellen van het datakanaal. Voer de gegevens over het GPRS-ingangspunt in: mms.mts.ru. Server adres: https:// mmsc. Gebruikersnaam en wachtwoord zijn mts

Stap 4

Keer nu terug naar het hoofdmenu door meerdere keren op de Terug-toets te drukken, het is tijd om uw account te activeren en de MMS in te stellen. Zoek Berichten> Berichtinstellingen> MMS-berichten> Configuratie-instellingen> Account> MTS MMS.

Stap 5

Het aangemaakte account is geactiveerd. Voeg vervolgens de rest van uw persoonlijke instellingen toe: of u verzonden berichten wilt opslaan, of u bezorgingsrapporten wilt inschakelen, of u de ontvangen afbeelding wilt verkleinen, of u alleen berichten op het thuisnetwerk wilt ontvangen, of u advertenties wilt toestaan en of inkomende berichten moeten worden gedownload zonder te vragen.

Aanbevolen: