Hoe Stel Je Een E-book In

Inhoudsopgave:

Hoe Stel Je Een E-book In
Hoe Stel Je Een E-book In

Video: Hoe Stel Je Een E-book In

Video: Hoe Stel Je Een E-book In
Video: Hoe download je een e-book op je e-reader? 2024, Mei
Anonim

In de moderne wereld ontwikkelt mobiele communicatie zich met grote sprongen. De mobiele telefoons van tegenwoordig hebben veel functies. Dit is foto's bekijken, naar muziek luisteren, video's bekijken en fotograferen, en internet, en nog veel meer. Een andere functie is het lezen van boeken. Een uitstekende oplossing voor wie graag leest. De telefoon maakt gebruik van e-books.

Hoe stel je een e-book in
Hoe stel je een e-book in

instructies:

Stap 1

Er zijn twee manieren om e-books op een mobiele telefoon te installeren.

Eerste optie:

Neem eerst de tekst die je nodig hebt, het boek, en open het in kladblok, in een Word of in een teksteditor. Sla de tekst vervolgens op in.txt-indeling. Vergeet hierbij niet de codering in te stellen op UTF-8. De volgende stap is het uploaden van de bestanden naar uw eBook-map op uw mobiele telefoon. Onthoud dat deze codering moet worden ingesteld in de boekinstellingen. Je e-book is klaar om gelezen te worden.

Stap 2

Tweede optie:

Er is zo'n programma als Book Reader. Het kan worden gebruikt om e-books te installeren en te lezen op bijna elke mobiele telefoon die Java ondersteunt.

Stap 3

Installeer dit programma op uw computer en voer het uit. Kies je telefoon. Dit is nodig om de instellingen in te stellen. Voeg het boek toe aan het programma. Daarvoor moet het worden opgeslagen in Kladblok of een andere teksteditor met unicode-codering.

Stap 4

Klik op de knop "Boek maken". In het programma bevindt het zich in de rechterbenedenhoek van het programmavenster. Dit boek is opgeslagen in jar-formaat. Geef een locatie op om het boek op uw computer op te slaan. Download het bestand naar uw telefoon. Voer het uit op je telefoon. Het boek wordt geïnstalleerd als een Java-toepassing. Het e-book is klaar om gelezen te worden. Gebruik tijdens het lezen de volgende knoppen: omlaag, omhoog, rechts, links en het menu en geniet overal van lezen.

Aanbevolen: