Hoe De Beeline-antwoordapparaatservice Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Beeline-antwoordapparaatservice Uit Te Schakelen?
Hoe De Beeline-antwoordapparaatservice Uit Te Schakelen?
Anonim

Ooit hoefden mobiele abonnees alleen maar te dromen van een aantal diensten die tegenwoordig door veel mobiele operators worden aangeboden. Hiertoe behoren de "Autoresponder", die kan worden verbonden met het bedrijf "Beeline".

Hoe de Beeline-antwoordapparaatservice uit te schakelen?
Hoe de Beeline-antwoordapparaatservice uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Met de dienst "Antwoordapparaat" kunnen abonnees die u om welke reden dan ook niet hebben bereikt, een persoonlijk bericht achterlaten, dat u kunt beluisteren zodra u op het netwerk verschijnt. Zelfs als de beller niets tegen uw telefoon zegt, weet u nog steeds wie u heeft geprobeerd te bellen (zodra u contact opneemt, ontvangt u een sms-bericht met het nummer van de gemiste inkomende oproep). De datum en tijd van deze oproep worden ook vermeld.

Stap 2

Activering en deactivering van de Autoresponder-service wordt in rekening gebracht in strikte overeenstemming met uw tariefplan (vind de kosten door 0611 te bellen vanaf uw mobiel, met vermelding van uw abonneenummer en achternaam). Als u deze service al gebruikt, maar om de een of andere reden wilt uitschakelen (ga niet akkoord met extra afschrijvingen, u hebt deze service niet nodig, omdat u altijd online bent, enz.) Kies de cijfercombinatie * 110 * 010 #. Druk dan op de belknop. Onmiddellijk daarna wordt de service uitgeschakeld en worden er geen kosten meer in rekening gebracht op uw telefoonaccount voor verder gebruik.

Stap 3

U kunt de "Autoresponder" ook loskoppelen van "Beeline" door naar de officiële website van het bedrijf (www.beeline.ru) te gaan in het gedeelte "Persoonlijk account". Voer hiervoor uw gebruikersnaam, wachtwoord in (als u niet op de site bent geregistreerd, doorloopt u de registratieprocedure). Ga naar het gedeelte "Services", selecteer de optie "Autoresponder" en vink de optie "Uitschakelen" aan.

Stap 4

De specialist van het "Beeline" contactcenter kan u helpen deze dienst uit te schakelen. Kies het nummer van de helpdesk van het bedrijf (0611), wacht tot de telefoniste opneemt, geef het doel van de oproep aan (de Autoresponder-service uitschakelen) en de specialist zal uw verzoek zo snel mogelijk inwilligen.

Aanbevolen: