S Werelds Bestverkochte Smartphones

Inhoudsopgave:

S Werelds Bestverkochte Smartphones
S Werelds Bestverkochte Smartphones

Video: S Werelds Bestverkochte Smartphones

Video: S Werelds Bestverkochte Smartphones
Video: НЕУБИВАЕМЫЙ СМАРТФОН на 15 600 мА•ч😈Xiaomi Mi Note 11 - УДИВИЛ🔥iPhone SE 3 - СТЫДНО😳 2024, Mei
Anonim

Elke dag denkt er minstens één persoon aan het kopen van een smartphone. Hoe kies je een smartphone die je meteen zal plezieren en niet lang zal teleurstellen? Misschien helpen dit artikel en de beoordeling van de meest gekochte smartphones je bij het kiezen van de juiste smartphonefabrikant.

Samsung
Samsung

Bestverkopende smartphones

Laten we de meest populaire en meest voorkomende smartphonemerken doornemen om te begrijpen waar we het over hebben. Hier zijn de belangrijkste nadelen en voordelen van telefoons van verschillende bedrijven. Welke fabrikanten van mobiele telefoons waren de afgelopen jaren het meest levendig? Misschien horen en zien we het vaakst merken zoals Apple, Huawei, Xiaomi, Samsung, LG, Vivo, Honor en anderen.

Laten we beginnen met Apple. Het bedrijf maakt zeer stijlvolle smartphones van hoge kwaliteit, maar vrij duur. Voor een consument met een gemiddeld inkomen zijn ze niet altijd beschikbaar. Maar ondanks dit worden ze heel vaak gekocht.

Smartphone-maker Huawei is een populair merk geworden vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. De modellen van smartphones van dit merk maken gebruik van draadloze high-speed modules en verschillende nieuwe technologieën, bijvoorbeeld een dubbele camera en andere. In sommige modellen zijn de batterijen een beetje zwak.

Xiaomi-smartphones zijn erg populair in China, sterker nog, dit is een smartphone van een Chinese fabrikant. De prijs-kwaliteitverhouding maakt deze gadget best koopbaar. De apparaten zijn multifunctioneel, relatief krachtig en snel, bovendien stijlvol, maar ze hebben ook verschillende bugs en tekortkomingen, misschien is dat de reden waarom hij niet de leider is geworden in de verkoop van smartphones ter wereld.

Samsung is bijna een legende in de wereld van technologische apparaten en hun smartphones zijn al enkele jaren de best verkochte smartphones ter wereld. Hoogwaardige montage, krachtige hardware, langdurige werking van het apparaat helpt het om in de ranglijst van smartphoneverkoop te komen, en het is er al heel lang. Niet blij, natuurlijk, de prijs van het apparaat zelf en de reparatie ervan. Maar je moet betalen voor het merk.

Dure LG-modellen worden vooral geprezen, maar met budgetmodellen kun je beter niet rommelen.

Vivo is een smartphonefabrikant en een dochteronderneming van het bekende BBK-bedrijf. Het bedrijf introduceert nieuwe technologieën in zijn gadgets en concurreert met de belangrijkste merken van de Chinese markt Huawei en Xiaomi. In sommige opzichten kunnen ze concurreren met anderen, zoals Apple of Samsung, die de technologie voor vingerafdrukscanner op het scherm nog niet hebben ontwikkeld, maar Vivo wel.

Honor is een submerk van Huawei, dus de voor- en nadelen zijn ongeveer hetzelfde als die van zijn "grote broer".

Smartphone-verkoopleiders in de wereld 2017

De verkoopstatistieken voor smartphones van 2017 zijn vergelijkbaar met de verkoopstatistieken van 2016.

Daarin staat Samsung nog steeds op nummer één. Het bedrijf verkocht 317,3 miljoen apparaten, 1,9 procent meer dan in de vorige verslagperiode. Het aandeel smartphones van deze fabrikant in de markt bedroeg in 2017 21,6 procent.

De tweede, net als in 2016, is Apple met zijn 215,8 miljoen smartphones, een groei van 0,2 procent en een marktaandeel van 14,7 procent.

De derde lijn wordt ingenomen door Huawei. Ze verkochten 153,1 miljoen apparaten, bezetten het wereldwijde segment van de smartphonemarkt met 10,4% en verhoogden de verkoop met 9,9%.

Oppo-smartphones braken door in de vierde regel. Hun omzet bedroeg 111,8 miljoen eenheden, een marktaandeel van 7,6 procent en maar liefst 12 procent omzetgroei in vergelijking met 2016. In 2016 stonden Lenovo-smartphones met 74 miljoen stuks op de vierde plaats.

De vijfde ereplaats in 2017 wordt ingenomen door Xiaomi. Ze verkochten in 2017 92,4 miljoen van hun gadgets, 74 en een half procent meer dan in 2016. Hun aandeel in de markt was 6, 3 procent.

Smartphones van andere merken werden in 2017 verkocht, 577,7 miljoen stuks. Hun omzet daalde met 11,7 procent. De verkoop van andere merken is goed voor slechts 39,5% van alle smartphoneverkopen ter wereld.

Aanbevolen: