Blackview BV7000 Pro: Review Van 's Werelds Dunste Robuuste Smartphone

Inhoudsopgave:

Blackview BV7000 Pro: Review Van 's Werelds Dunste Robuuste Smartphone
Blackview BV7000 Pro: Review Van 's Werelds Dunste Robuuste Smartphone

Video: Blackview BV7000 Pro: Review Van 's Werelds Dunste Robuuste Smartphone

Video: Blackview BV7000 Pro: Review Van 's Werelds Dunste Robuuste Smartphone
Video: Самый тонкий защищенный смартфон Blackview BV7000 Pro. Обзор на русском 2024, April
Anonim

Goede robuuste telefoons zijn meestal duur en veel hebben geen krachtige specificaties. Maar de Blackview BV7000 Pro is waarschijnlijk de best ontworpen robuuste smartphone tot nu toe die door experts is getest.

Blackview BV7000 Pro
Blackview BV7000 Pro

De Blackview telefoon wordt geleverd met alle standaard componenten. Enkele extra componenten zijn een USB OTG-kabel, een koptelefoon en een schermbeschermer. De behuizing van het apparaat heeft verschillende kleuren, maar de meest voorkomende kleur is goud.

Het is duidelijk dat de BV7000 Pro een robuuste telefoon is omdat hij dik en zwaar is. Zoals de mensen die het hebben getest zeggen, is dit een van de veiligste smartphones. Gezien de prijs (rond de $ 250) krijg je een schadebestendig gadget met bovengemiddelde prestaties.

De telefoon heeft een IP-68-classificatie, wat betekent dat hij water- en stofbestendig is. Bovendien zorgt de robuuste behuizing ervoor dat het apparaat bestand is tegen onderdompeling in water, zij het voor een korte tijd! Uiteraard zijn alle poorten afgedekt met speciale hoezen om beschadiging te voorkomen. Ze zijn gemakkelijk te sluiten en te openen.

Uiterlijk

De uiterlijke kenmerken van de smartphone zijn als volgt. Het toestel heeft een 5 1080p display, dat contrasterend en helder is. Voor buitengebruik is het duidelijk genoeg. Daarnaast is het scherm bedekt met Gorilla glass 3. Boven het display zit een 8MP camera. Fijn dat er een LED-indicator en heldere achtergrondverlichting van de capacitieve toetsen.

De industriële look van de metalen randen van de telefoon ziet er stijlvol uit. Aan de zijkanten vind je knoppen die prettig aanvoelen. Bovenaan bevindt zich nog een softkey waarmee u de bediening van het apparaat kunt aanpassen.

Het achterpaneel heeft een rubberen afwerking met mooie metalen accenten. Als het op optica aankomt, beschikt het over een 13 MP-camera en LED-flitser.

De meeste robuuste telefoons hebben geen vingerafdrukscanners, maar de Blackview 7000 Pro wel. De scanner is snel en nauwkeurig en ontgrendelt het apparaat direct vanuit stand-by. De luidsprekerkwaliteit is bovengemiddeld.

Hardware en prestaties

Als het op hardware aankomt, is de Blackview BV7000 Pro een van de krachtigste budget-robuuste telefoons die er zijn.

De smartphone wordt geleverd met een MTK6750-kernprocessor (1,5 GHz), 4 GB RAM en 64 GB uitbreidbaar geheugen. Je kunt een behoorlijk positieve ervaring krijgen als je van plan bent games (zoals Asphalt 8) op hun hoogste grafische weergave te spelen. Ten slotte heeft de telefoon geen problemen met oververhitting, zoals talloze beoordelingen aangeven.

Gebruikersomgeving

De Blackview BV7000 Pro wordt geleverd met Android 6.0 met een eigen gepatenteerde interface. Dit betekent dat het app-menu opnieuw is ontworpen en de pictogrammen volledig opnieuw zijn ontworpen, of je het nu leuk vindt of niet.

Er zijn enkele aanpassingsopties, zoals de mogelijkheid om overgangseffecten te wijzigen. Daarnaast zijn er nogal wat bewegings- en gebarenbedieningen. Het belangrijkste is dat het apparaat geen probleem heeft met dagelijkse prestaties. Zelfs na het installeren van een paar nieuwe apps is deze Blackview-telefoon behoorlijk snel.

foto kwaliteit

Als het op fotokwaliteit aankomt, kan de Blackview-telefoon bij daglicht behoorlijke foto's maken, maar verwacht geen indrukwekkende resultaten. Het detailniveau kan hoog zijn, maar het dynamisch bereik is meestal laag en de kleuren zijn niet altijd accuraat.

De camera is niet erg indrukwekkend bij weinig licht, omdat sommige delen van de foto gedimd worden. Daarnaast hebben sommige afbeeldingen een zichtbare rode tint. Kortom, de camera in het toestel is niet de beste, maar de foto's kunnen goed zijn voor social media.

Als het gaat om het opnemen van 1080p-video, ziet het resultaat er een beetje middelmatig uit, omdat de beelden er te scherp uit kunnen zien. Daarnaast beschikt het toestel niet over continue autofocus.

Aanbevolen: