Alle Highscreen 2017-smartphones

Inhoudsopgave:

Alle Highscreen 2017-smartphones
Alle Highscreen 2017-smartphones

Video: Alle Highscreen 2017-smartphones

Video: Alle Highscreen 2017-smartphones
Video: Every Nokia Smartphone Official Commercials (2017-2018) 2024, April
Anonim

Highscreen-smartphones zijn in de eerste plaats ontworpen voor jongeren. Dat blijkt uit het opvallende design met felle kleuren van de behuizing en de attente houding ten opzichte van de geluidskwaliteit van de speaker en hifi-koptelefoon. Een ander onderdeel van het succes is de betaalbare prijs van Highscreen-smartphones. Maak kennis met de review van de productlijn en nieuwe producten van Hayscreen 2017 en 2018.

Alle Highscreen 2017-smartphones
Alle Highscreen 2017-smartphones

Highscreen Fest-smartphone - keuze van muziekfans

De Fest-lijn is bedoeld voor muziekliefhebbers. Kenmerk van deze modellen is de ES9118 SABRE HiFi-geluidschip, die een maximaal volume biedt en high-end hoofdtelefoonpersoneel onthult, zowel via draad als via bluetooth. Een prettige toevoeging voor de eigenaar van het HighScreen Fest wordt een vingerafdrukscanner die in 0,4 seconde werkt, een goede camera en een stijlvolle zwarte of knaloranje body.

Beeld
Beeld

De Fest-line-up heeft vier prestatie-opties:

  • gebruikelijk met een 5-inch AMOLED-scherm en het is in de verbeterde versie van Fest Pro,
  • Fest XL in reguliere en Pro-versie.

Als je een telefoon nodig hebt voor een redelijke prijs, maar met een hoofdtelefoon van hoge kwaliteit, koop dan Fest wat je nodig hebt. Het is geen toeval dat Fest positieve recensies van de eigenaren heeft verzameld en veel bewonderende recensies op Youtube heeft gekregen.

Krachtige smartphone met hoog scherm - krachtige batterij

Dit zijn eigenaardige mobiele honderdjarigen. Hun batterijcapaciteit is 5000 mAh en de grootte en capaciteit van het scherm verschillen per model. Deze telefoons worden gekozen door fans van lange reizen en degenen die 2-3 dagen niet afhankelijk willen zijn van een stopcontact.

Beeld
Beeld

In aflopende volgorde van waarde kan het HighScreen Power-model als volgt worden gerangschikt:

  • Power Five Max heeft alle kenmerken van een vlaggenschip: een groot 5, 5-inch amoled-scherm, een vingerafdrukscanner, 64 GB geheugen.
  • Power Ice Evo is verkrijgbaar in drie kleuren tegelijk, waaronder effen zwart,
  • Power Pro is wendbaar in games en gaat lang mee zonder opladen dankzij de 5000 mAh batterij.
  • Power zonder prefix Pro is gemaakt voor degenen die niet bereid zijn te veel te betalen voor een telefoon.

HighScreen Boost 3 SE-telefoon

Een uniek model voor muziekliefhebbers. Bij de ontwikkeling ervan hebben ingenieurs een eigen HI Sound-pad gecreëerd. Het tweede hoogtepunt van deze telefoon zijn de dubbele verwijderbare 3100- en 6900 mAh-batterijen. Ook qua nieuwe games voldoen de processor en het geheugen aan de eisen voor het nieuwe 2017 en 2018.

Beeld
Beeld

In de versie met de eerste batterij weegt de Boost-smartphone slechts 135 g, en met de grote - 210 g.

EENVOUDIGE smartphone - budgetoplossing

Deze eenvoudige en betaalbare telefoon is geschikt voor jongeren en tieners, omdat hij moderne functies heeft. Het bijzondere van easy is de infraroodpoort, die van Easy een universele afstandsbediening voor huishoudelijke apparaten maakt.

Beeld
Beeld

De HighScreen Easy komt in XL- en Pro-versie, die verschillen in geheugengrootte en het aantal megapixels in de camerasensor.

RAZAR - de keuze van selfie-liefhebbers

Dit model van een smartphone voor jongeren verschilt van andere in zijn fotografische mogelijkheden. Met de originele HiSlide-knop kunt u de camera met één aanraking activeren, zelfs zonder uw handschoenen uit te doen!

Beeld
Beeld

Geleverd in twee versies. De duurdere Pro heeft een 8MP selfiecamera en een 13MP hoofdcamera.

Donder - luidspreker als donder

Een uniek model in de budgetklasse. Heeft een luidspreker waarmee u een buitenfeest kunt houden. Krachtig geluid tot 100 dB zorgt ervoor dat zelfs een vrachtwagenchauffeur geen oproep kan missen.

Beeld
Beeld

Thunder heeft een duurzaam chassis, sterke batterij en helder 5,5-inch scherm voor video- en internetsurfen.

Aanbevolen: