Motorola Moto Z2 Play En Z2 Force: Review Van Twee Modulaire Smartphones

Inhoudsopgave:

Motorola Moto Z2 Play En Z2 Force: Review Van Twee Modulaire Smartphones
Motorola Moto Z2 Play En Z2 Force: Review Van Twee Modulaire Smartphones

Video: Motorola Moto Z2 Play En Z2 Force: Review Van Twee Modulaire Smartphones

Video: Motorola Moto Z2 Play En Z2 Force: Review Van Twee Modulaire Smartphones
Video: Обзор Moto Z2 Force. Не убиваемый флагман? 2024, April
Anonim

Motorola, eigendom geworden van de Chinese fabrikant Lenovo, heeft twee moderne toestellen uitgebracht. Dit is het Moto Z2 Play-apparaat, dat zo'n sterk middel is in de aanwezigheid van ijzer. Het tweede toestel Moto Z2 Force is voorzien van een volledig top-end vulling.

Smartphones Motorola Moto Z2 Play en Z2 Force zijn zo verschillend en zo vertrouwd
Smartphones Motorola Moto Z2 Play en Z2 Force zijn zo verschillend en zo vertrouwd

Moto Z2 Play-modelbeoordeling

De fabrikant deed niet veel moeite om het ontwerp voor de nieuwkomer Moto Z2 Play te verbeteren. Het uiterlijk van de smartphone is niet veel veranderd ten opzichte van het vorige model. Dit is begrijpelijk waarom. De reden is immers dat dit mobiele apparaat een universeel vervangbare module heeft. Alle accessoires van de oudere generatie zijn ook geschikt voor nieuwe moderne modellen. Opgemerkt moet worden dat het apparaat er zeer respectabel uitziet, zelfs in een metalen behuizing en glas. Ook is hij uitgerust met een vingerafdrukscanner. De weergave van de gadget is uitstekend. De diagonale maat is 5,5 inch, de matrix is Super AMOLED en is bedekt met gehard glas van de derde generatie Gorilla Glass.

Het hart van het mobiele apparaat motorola z2 play is de middelgrote Snapdragon 626-processor, bestaande uit acht Cortex-A53-kernen. 12 megapixel camera met laser autofocus en Dual Pixel technologie. Overdag zijn de foto's goed met uitstekende details, heldere en verzadigde kleuren. 'S Nachts zijn de foto's vrij matig. Frontcamera 5 megapixel, f/2 diafragma. 3000mAh batterij. Het toestel wordt gepresenteerd in grijze en gouden tinten. De afmetingen zijn 156,2 mm lang, 76,2 mm breed en 6 mm dik. Het toestel weegt 145 gram. De kosten van de telefoon bedragen 35.000 roebel. Om dit model voor zo'n prijs te kopen of niet, is natuurlijk aan iedereen om te beslissen. Maar als je goed nadenkt, dan zal er misschien in dit prijssegment een model van een smartphone zijn en abrupter.

Motorola Moto Z2 Force vlaggenschip

Het uiterlijk van het mobiele apparaat motorola moto z2 force heeft meer veranderingen ondergaan dan zijn tegenstander. De randen van de smartphone zijn merkbaar gladgestreken. Dit toestel wordt gepresenteerd in grijze, gouden en zwarte tinten. Ik moet zeggen dat het toestel er best aardig uitziet. Het is vrij ergonomisch en zeer prettig om in de hand te houden. Het enige kleine nadeel is dat de camera aan de achterkant van de smartphone sterk uitsteekt, waardoor je nog steeds niet zonder een afneembare hoes kunt. Al is dit misschien niet zo'n nadeel. Veel mensen streven er immers vaak naar om hun favoriete telefoon in een interessant en origineel "pak" te kleden. Dit model is voorzien van een 5,5 inch scherm, een 12 megapixel camera en een 5 megapixel frontcamera. De foto's zijn heel behoorlijk met dit apparaat. De kenmerken van dit model zijn behoorlijk vlaggenschip. De kosten van dit model variëren in het bereik van US $ 250. De prijs is best aantrekkelijk. Daarom is deze telefoon voor de meeste gebruikers interessant.

Aanbevolen: