Hoe De Telefoon Te Splitsen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Te Splitsen?
Hoe De Telefoon Te Splitsen?

Video: Hoe De Telefoon Te Splitsen?

Video: Hoe De Telefoon Te Splitsen?
Video: How to Split Screen on all Android Phone for Sinhala geek tips 2024, Mei
Anonim

U kunt een telefoonnummer splitsen om het op verschillende manieren vanaf verschillende apparaten te gebruiken. Sommige opties zijn ook mogelijk voor abonnees van mobiele operators.

Hoe de telefoon te splitsen?
Hoe de telefoon te splitsen?

Noodzakelijk

stopcontactadapter

instructies:

Stap 1

Koop een speciale telefoonstekkeradapter die is ontworpen om het telefoonnummer op meerdere apparaten te gebruiken. Je vindt ze bij bouwmarkten, huishoudelijke apparaten en elektronicawinkels. Laat u bij het kopen leiden door de beschikbare connectoren in het stopcontact, deze moeten passen op de stekkers van de telefoons die u gebruikt.

Stap 2

U kunt ook profiteren van de volledige vervanging van het stopcontact met een optie met een reeds geïntegreerde splitter. Als u niet zeker weet of de stopcontacten die u koopt op uw apparaten passen, trek dan de kabels eruit en laat het de verkoper zien, waarna de juiste adapter voor u wordt geselecteerd.

Stap 3

Als u een adapter voor meerdere telefoons hebt gekocht, installeer deze dan in uw telefoonstopcontact, steek de stekkers van de apparaten in de overeenkomstige connectoren, sluit ze eventueel aan op een stroombron en controleer de werking van elk van hen. Als u een nieuwe telefoonaansluiting met meerdere connectoren heeft gekocht, verwijdert u de oude en bevestigt u de positie van de nieuwe met de speciale bevestigingsbouten die in de set zijn meegeleverd.

Stap 4

Sluit daarna de telefoons op dezelfde manier aan. Stel ze in volgens de bijgevoegde instructies, controleer ook of het mogelijk is om tijdens een gesprek slechts één van de telefoons te gebruiken.

Stap 5

Als u uw mobiele telefoonnummer tegelijk met uw huistelefoonnummer wilt gebruiken, verbindt u een direct nummer met uw mobiele netwerkoperator, waarna het op beide apparaten beschikbaar is. In dit geval is het afluisteren van gesprekken via een parallelle telefoon niet beschikbaar, maar worden oproepen op beide apparaten tegelijkertijd ontvangen. Je hebt ook toegang tot een kort telefoonnummer, dat kan worden ingevoerd zonder de landcode en de code van de mobiele operator.

Aanbevolen: