Een Nummer Splitsen

Inhoudsopgave:

Een Nummer Splitsen
Een Nummer Splitsen

Video: Een Nummer Splitsen

Video: Een Nummer Splitsen
Video: splitsing wind en zeilen 1985 2024, Mei
Anonim

Muziek is een van de oudste uitvindingen van de mensheid. We luisteren ernaar voor verschillende doeleinden: om te ontspannen en tot rust te komen, om op de juiste manier af te stemmen en gewoon voor het plezier. Soms moeten we een nummer in twee sporen splitsen - ofwel om een onnodig stuk te verwijderen, ofwel om het eenvoudig in twee afzonderlijke sporen te verdelen.

Een nummer splitsen
Een nummer splitsen

Noodzakelijk

  • - Computer
  • - Internet

instructies:

Stap 1

Allereerst heb je een audiotrackeditor nodig. Zoek het op internet en download het. Bijna iedereen zal het doen - degenen die gratis zijn, hebben voldoende functionaliteit om tracks te bewerken, en degenen die betaald zijn hebben een proefperiode waarin je veilig tracks kunt bewerken.

Stap 2

Pak het distributiepakket van het programma uit en installeer het op uw computer. Open het bestand dat u ermee gaat bewerken en wacht tot de download is voltooid. Wees geduldig, afhankelijk van de grootte van het bestand kan het downloaden enkele seconden tot een half uur duren.

Stap 3

Stel de afspeelschuif in op het tijdstip waarop u de song wilt splitsen Selecteer een van de delen van de track door de muis naar het einde van de track te slepen. Klik op de knop "verwijderen". Hiermee wordt de helft van de track verwijderd.

Stap 4

Klik op "Opslaan als" en sla het bestand op uw computer op. Zonder de audio-editor te sluiten, klikt u op de knop "stap terug" en selecteert u een ander deel van de track. Verwijder het en sla de rest van het audiobestand op uw computer op.

Stap 5

Herhaal indien nodig dit algoritme totdat u de track in het vereiste aantal delen verdeelt.

Aanbevolen: