Hoe Een Sms Te Verzenden Voor Registratie

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Te Verzenden Voor Registratie
Hoe Een Sms Te Verzenden Voor Registratie

Video: Hoe Een Sms Te Verzenden Voor Registratie

Video: Hoe Een Sms Te Verzenden Voor Registratie
Video: SMS versturen en standaard templates instellen 2024, Mei
Anonim

Om veel internetbronnen in te voeren, moet u zich momenteel registreren via sms-berichten. Hoe voer je deze procedure goed uit en val je niet voor de trucs van oplichters?

Hoe een sms te verzenden voor registratie
Hoe een sms te verzenden voor registratie

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Sms-registratie op tal van portals, forums, blogs en andere diensten en programma's wordt door ontwikkelaars gebruikt om rechtstreeks contact op te nemen met de klant, en om hacking en aanvallen door spambots op de registratieformulieren van een webbron te voorkomen.

Stap 2

Om u via sms te registreren, moet u een bepaalde tekst of zin van uw mobiele telefoon naar het nummer op de site sturen (deze informatie staat op de site). Vervolgens zou u binnen enkele minuten een antwoordbericht op uw mobiel moeten ontvangen met uw activeringscode en uw gebruikersnaam of wachtwoord om toegang te krijgen tot het systeem.

Stap 3

Het ontvangen bericht kan van verschillende typen zijn (in plaats van sterretjes wordt het vereiste nummer in de berichten aangegeven):

- "Je wachtwoord: *******";

- "Activatie code: *******";

- "Pincode: *******";

- "Vash kod dostupa: ******".

Stap 4

Nadat u een sms-bericht op uw telefoon heeft ontvangen, voert u de daarin vermelde code of het wachtwoord in op een speciaal formulier op de website (of in het programma). Soms moet je voor autorisatie op een forum, blog of sociale netwerken, naast een wachtwoord, ook een login invoeren. In sommige inkomende berichten wordt dit aangegeven en in sommige niet. Als het niet in uw sms stond, dan is het zeker uw mobiele telefoonnummer.

Stap 5

Veel gebruikers ervaren de registratiemethode met behulp van sms-berichten vaak als fraude en bedrog in verband met afpersing van geld, waardoor ze deze bron liever niet gebruiken.

Stap 6

Inderdaad, bijna elke internetgebruiker heeft al geld "gekregen" (sommige zelfs meer dan eens). Maar dit suggereert opnieuw dat je bij het invullen van registratieformulieren of het verzenden van sms-berichten, evenals bij het ondertekenen van documenten, heel voorzichtig en nauwkeurig moet zijn. Stuur nooit berichten naar lange mobiele nummers van bestaande telecomoperators. Bedrijven of firma's die zich met goede bedoelingen registreren, wordt gevraagd de tekst naar verkorte nummers te sturen.

Aanbevolen: