Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Moskou
Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Moskou

Video: Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Moskou

Video: Hoe Vind Je Een Telefoonnummer In Moskou
Video: Москва слезам не верит 1 серия (FullHD, драма, реж. Владимир Меньшов, 1979 г.) 2024, Mei
Anonim

Op internet vindt u niet alleen nuttige informatie en entertainmentbronnen. Er is ook gratis toegang tot telefoongidsen van grote steden in Rusland. Het enige dat u nodig hebt om het vereiste telefoonnummer van een inwoner van de stad Moskou te vinden, is de naam, achternaam van de bewoner en het geschatte adres van zijn woonplaats.

Hoe vind je een telefoonnummer in Moskou
Hoe vind je een telefoonnummer in Moskou

instructies:

Stap 1

Ga naar https://www.nomer.org/moskva/ en zoek naar de gegevensinvoervelden. In de regel worden ze bovenaan de pagina geplaatst. Vul de velden "Achternaam", "Voornaam" en "Patroniem" in (de laatste kunt u weglaten als u deze niet weet).

Stap 2

Klik op de knop "Zoeken" en de pagina toont een lijst van mensen die in de directory zijn geregistreerd met dezelfde achternaam en voornaam. Vind de juiste persoon op het adres in de tabel. Het is vermeldenswaard dat de database een groot aantal mensen met verschillende achternamen en voornamen kan bevatten. In dit geval moet u aanvullende gegevens verstrekken om de zoeklijst aanzienlijk te verkleinen.

Stap 3

Als je een mobiel nummer hebt, maar je weet niet welke operatorcode in Moskou wordt gebruikt, dan kun je de helpdesk van de operator gebruiken. Dus voor een MTS-operator moet u 0890 bellen vanaf een mobiele telefoon of 766-0166 vanaf een vaste lijn. Voor de Beeline-operator - stadsreferentienummers 258-8888 of 974-8888 en verkort nummer 0611.

Stap 4

Voor de operator Megafon zijn de referentienummers van het stadsnetwerk 502-5500 of 507-7777, en het korte nummer is 500. Voor de mobiele operator SKYLINK kunt u de referentiedienst bellen op 744-44-44, of het nummer bellen verkort nummer 0000.

Stap 5

U kunt ook databases van mobiele telefoons op internet vinden, maar meestal zal deze informatie enigszins verouderd zijn. U mag geen bestanden downloaden van niet-geverifieerde sites zonder een effectief antivirusprogramma in uw besturingssysteem. Op dit moment zijn er ook mappen met telefoonnummers, meestal vaste lijnen. Deze tijdschriften worden verkocht in boekhandels. Het is echter vermeldenswaard dat sommige informatie onjuist kan zijn, aangezien de aantallen van mensen in de loop van de tijd veranderen.

Stap 6

Er zijn ook speciale referentiediensten in de stad die u het nummer van deze of gene persoon, organisatie, dienst zullen vertellen. Nummers van helpdesks zijn in de regel niet moeilijk te vinden. Probeer belangrijke contacten niet alleen in het telefoongeheugen te bewaren, maar ook in geschreven vorm.

Aanbevolen: