Hoe Vind Je Een Organisatie In Moskou Op Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Organisatie In Moskou Op Telefoonnummer
Hoe Vind Je Een Organisatie In Moskou Op Telefoonnummer

Video: Hoe Vind Je Een Organisatie In Moskou Op Telefoonnummer

Video: Hoe Vind Je Een Organisatie In Moskou Op Telefoonnummer
Video: “Ik voel me er niet verantwoordelijk voor” | NARCOSTAAT | NPO3 Extra 2024, Mei
Anonim

U kunt de benodigde organisatie in de hoofdstad van de Russische Federatie - Moskou - op verschillende offline en online manieren op telefoonnummer vinden. Hun keuze hangt af van de voorwaarden die gepaard gaan met het zoeken.

Hoe een organisatie in Moskou te vinden op telefoonnummer
Hoe een organisatie in Moskou te vinden op telefoonnummer

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - telefoon;
  • - telefoonboek.

instructies:

Stap 1

Voer uw bekende telefoonnummer en plaatsnaam (Moskou) in het zoekvak van uw browserprogramma in en klik op de knop "Zoeken". U kunt eventuele aanvullende informatie (als u die heeft) toevoegen over het object dat u zoekt (bijvoorbeeld om de specialisatie van deze organisatie te verduidelijken, enz.) Als deze organisatie een eigen officiële pagina op het netwerk heeft met contactnummers of zij zijn in elke directory van ondernemingen en bedrijven in Moskou, vindt u wat u zocht.

Stap 2

Bel de Unified Information Service op het grondgebied van Rusland via telefoon 09 of 090 (wanneer u belt vanaf een mobiele telefoon). Vertel de exploitant van de dienst het telefoonnummer dat is gebruikt voor het zoeken en vraag om te verduidelijken bij welke organisatie in Moskou het hoort.

Stap 3

Bel het telefoonnummer dat u zoekt direct en vraag beleefd waar u bent. Als u de naam van de organisatie te horen krijgt, kunt u er gemakkelijk het adres van achterhalen (via het internetzoekprogramma of het adresbureau in Moskou).

Stap 4

Gebruik de website spravinfo.ru. Het bevat de volledige telefoonbasis van organisaties en bedrijven in Moskou en de regio Moskou. Voer het telefoonnummer (in elk formaat) in de zoekbalk van het programma in en klik op de knop "Zoeken". Na een paar seconden verschijnt het zoekresultaat voor je. Naast Moskou werkt de site ook samen met andere territoriale districten van Rusland.

Stap 5

Open een site met een directory van organisaties en ondernemingen van de stad Moskou. Als u de bijzonderheden kent van de activiteit waarin de organisatie die u zoekt gespecialiseerd is, selecteert u het juiste gedeelte van de catalogus en let u op de opgegeven telefoonnummers.

Aanbevolen: