Hoe U Uw Telefoon Kunt Instellen Om Te Faxen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Instellen Om Te Faxen
Hoe U Uw Telefoon Kunt Instellen Om Te Faxen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Instellen Om Te Faxen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Instellen Om Te Faxen
Video: How to Send Free Faxes From Your Phone - EasyFax App Tutorial and Review 2024, Mei
Anonim

Een modern kantoor kan misschien niet zonder faxcommunicatie. Maar het is niet altijd handig om bij een stationair apparaat te zijn om tekstdocumenten te ontvangen, daarom zijn er technologieën om faxen naar mobiele telefoons te verzenden.

Hoe u uw telefoon kunt instellen om te faxen
Hoe u uw telefoon kunt instellen om te faxen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw mobiele telefoon als modem kan worden gebruikt. Lees hiervoor de technische specificaties van uw model in de handleiding, of op de website van de fabrikant in de betreffende sectie.

Stap 2

Bel de technische ondersteuningsdienst van uw gsm-operator en vraag de medewerker om de service voor het ontvangen van een fax van een mobiele telefoon te activeren als deze service nog niet is geactiveerd.

Stap 3

Installeer speciale software op je telefoon waarmee je met faxberichten kunt werken. Het kan dus bijvoorbeeld een WinFax-programma zijn, of een ander programma. Vergeet niet dat u alleen software naar een mobiel apparaat moet downloaden van de officiële websites van de ontwikkelaars.

Stap 4

Controleer het gedownloade programma met een speciale versie van antivirus die is ontworpen voor een mobiele telefoon. Installeer het programma en volg achtereenvolgens alle vereisten die op het scherm verschijnen.

Stap 5

Start het programma en configureer uw telefoon dienovereenkomstig door de benodigde contactgegevens en andere parameters, die door het apparaat worden gevraagd, één voor één in te voeren.

Stap 6

Probeer een fax te ontvangen op uw mobiele apparaat. Vraag hiervoor een van je vrienden, medewerkers, collega's om een bericht per fax te sturen en lees het zelf op je mobiel. Onthoud dat het bericht alleen kan worden gelezen met het geïnstalleerde programma en alleen op het moment dat het op de telefoon wordt uitgevoerd.

Aanbevolen: