Hoe De Telefoon Te Programmeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Te Programmeren
Hoe De Telefoon Te Programmeren

Video: Hoe De Telefoon Te Programmeren

Video: Hoe De Telefoon Te Programmeren
Video: Telefoon instellen en programmeren met Opdrachten 2024, Mei
Anonim

Herprogrammering van de telefoon - het bijwerken van de firmware die tijdens de fabricage op de mobiele telefoon is geïnstalleerd. Deze handeling kan nodig zijn in geval van storingen in de originele firmware. U kunt dit thuis doen, u hoeft slechts een paar eenvoudige stappen te volgen.

Hoe de telefoon te programmeren
Hoe de telefoon te programmeren

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u uw telefoon synchroniseren met uw computer. De datakabel, drivers en speciale software helpen je hierbij. Dit alles vind je in de afleverset van de mobiel, anders moet je ze zelf zoeken. U vindt de datakabel in winkels voor mobiele telefoons. Het is niet nodig om een cd met drivers te hebben, het is voldoende om een usb-kabel te hebben met een stekker die bij je telefoon past.

Stap 2

Gebruik een zoekmachine om de officiële website van de fabrikant van uw telefoon te vinden. Voer hiervoor de naam in het zoekveld in. Websites zoals nokia.com, samsung.com en sonyericsson.com bieden zowel stuurprogramma's als software voor synchronisatie. Als er geen stuurprogramma's voor uw model zijn, zoekt u naar sites die speciaal voor uw telefoon zijn, zoals allnokia.ru en samsung-club.org, evenals proshivki.net. Bovendien vindt u er veel nuttige informatie over, zoals instructies en inhoud, bijvoorbeeld audio en video, aangepast aan uw telefoonmodel.

Stap 3

Installeer stuurprogramma's en software en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer. Voer acties in deze volgorde uit, anders herkent de computer uw mobiele telefoon mogelijk niet, wat het synchronisatieproces aanzienlijk bemoeilijkt. Zorg ervoor dat het programma de telefoon "ziet" en ga dan verder met de volgende stap.

Stap 4

Download de software voor deze stap. Je kunt het vinden op de sites die je in de tweede stap vindt. Probeer software te vinden waarvoor gedetailleerde instructies zijn en volg de gedetailleerde uitvoering ervan zorgvuldig. Ga alleen door met knipperen als de telefoon volledig is opgeladen, anders kan het apparaat per ongeluk worden uitgeschakeld. De bewerking wordt pas als voltooid beschouwd als het bijbehorende bericht op het scherm verschijnt. Gebruik de telefoon niet om te bellen en te sms'en, en verbreek ook niet de verbinding met de computer totdat het verschijnt.

Aanbevolen: