Een Starline-alarm Programmeren

Inhoudsopgave:

Een Starline-alarm Programmeren
Een Starline-alarm Programmeren

Video: Een Starline-alarm Programmeren

Video: Een Starline-alarm Programmeren
Video: Автосигнализации StarLine A91. Программируем автозавод по температуре с -10, на -18 градусов. 2024, April
Anonim

Het Starline alarmsysteem is uitgerust met tweerichtingscommunicatie, evenals een uitgebreid scala aan service- en beveiligingsfuncties. Het wordt geleverd met een handige LCD-sleutelhanger.

Een Starline-alarm programmeren
Een Starline-alarm programmeren

instructies:

Stap 1

Sluit het alarm aan op de auto en gebruik vervolgens de afstandsbediening om het te programmeren. Zet het contact van de auto uit en druk vervolgens zes keer op de Valet-serviceknop op de afstandsbediening. Zet vervolgens het contact aan, er klinken zes sirenesignalen, die de toegang tot de alarmprogrammeermodus aangeven.

Stap 2

Druk op de Valet-knop op de afstandsbediening om een specifieke functie te selecteren. Het aantal klikken komt overeen met het aantal van de geselecteerde optie. Gebruik de tabel om het functienummer te bepalen

Stap 3

Als u bijvoorbeeld de duur van de impulsen wilt instellen die naar de centrale vergrendeling worden gestuurd voor ontgrendeling en vergrendeling, drukt u eenmaal op de knop en stelt u de gewenste waarde in met de knoppen 1 - 3 (zie tabel). Om de status van de geprogrammeerde functie in te stellen, drukt u binnen tien seconden na het selecteren van de functie op een van de knoppen op de afstandsbediening.

Stap 4

Stel de vertraging in voor het activeren van de sensoren voor deuren, kofferbak en motorkap, druk hiervoor drie keer op de serviceknop en selecteer de duur met de knoppen (1 - 60 seconden; 2 - 5 seconden; 3 - 30 seconden; 4 - 45 seconden). Om het type uitgang op pieptoon in te stellen, drukt u acht keer op de systeemknop en selecteert u vervolgens het type: 1 of 2 - continue modus en 3 - 4 - puls.

Stap 5

Druk elf keer op de Valet-systeemknop om de motorblokkering tegen kaping te configureren. Om deze modus te activeren na het indrukken van de rem, drukt u op 1, na het activeren van de modus - 2 - 4. Inschakelmodus met vergrendeling van de deuren. Om dit te doen, klikt u zeven keer op de systeemtoets en drukt u vervolgens op nummer 1. Om deze functie uit te schakelen, selecteert u de knoppen 2 t/m 4.

Stap 6

Verlaat de programmeermodus van het autoalarm na het instellen van de nodige Starline-instellingen, schakel hiervoor het contact uit of wacht tot het systeem de modus automatisch verlaat. Dit wordt bevestigd door vijf flitsen van afmetingen en een signaal van de afstandsbediening.

Aanbevolen: