Hoe Overstappen Naar Een Ander Tarief Yutel

Inhoudsopgave:

Hoe Overstappen Naar Een Ander Tarief Yutel
Hoe Overstappen Naar Een Ander Tarief Yutel

Video: Hoe Overstappen Naar Een Ander Tarief Yutel

Video: Hoe Overstappen Naar Een Ander Tarief Yutel
Video: ⁨⁨⁨الجمال مهم ، يرجى الانضمام إلينا 5278 2024, Mei
Anonim

Yutel is de grootste mobiele operator en internetprovider die diensten levert in het centrale deel van Rusland - de Oeral en aangrenzende regio's. Dit bedrijf is een filiaal van Rostelecom.

Hoe overstappen naar een ander tarief Yutel
Hoe overstappen naar een ander tarief Yutel

instructies:

Stap 1

Tarieven voor mobiele en internetdiensten worden bepaald op basis van de specifieke kenmerken van de regio. Neem voor meer informatie hierover contact op met uw plaatselijke Utel-kantoor of bezoek de officiële website van de operator, terwijl u informatie downloadt die relevant is voor uw woonplaats.

Stap 2

Door het gedeelte van uw regio of regio op de Utel-website te openen, ziet u direct de huidige aanbiedingen en acties die geldig zijn voor de abonnees van het bedrijf. Selecteer op de pagina van uw geografische regio de sectie die u nodig heeft: "Mobiele communicatie", "Internet" of "Thuistelefoon" en open deze pagina. Zoek aan de linkerkant van het scherm, in het sitenavigatiepaneel, de kolom "Tarieven" en klik erop met de linkermuisknop.

Stap 3

Bekijk alle huidige tariefplannen van de operator. Let op de informatie die in kleine lettertjes onderaan het scherm staat. In de regel houdt ze rekening met de regels om verbinding te maken met het tarief en andere belangrijke informatie, waarvan het lezen u zal helpen het juiste tarief voor uw behoeften te kiezen.

Stap 4

Nadat u het gewenste tarief heeft gekozen, klikt u op de knop om het te activeren. Deze functie verschijnt alleen voor geautoriseerde gebruikers (degenen die hun login en wachtwoord hebben ingevoerd bij het betreden van de site).

Stap 5

Een abonnee van Utel kan het tariefplan telefonisch wijzigen door contact op te nemen met de ondersteuningsdienst van de operator. Een gratis telefoon is te vinden op de website of op de documenten die aan u worden verstrekt wanneer u verbinding maakt met de diensten van de operator.

Stap 6

Ten slotte kunt u het tarief wijzigen op het kantoor van Utel op vertoon van het paspoort van de persoon bij wie de diensten van het bedrijf zijn geregistreerd.

Aanbevolen: