Meest Bruikbare Apps Voor Iphone 4s

Inhoudsopgave:

Meest Bruikbare Apps Voor Iphone 4s
Meest Bruikbare Apps Voor Iphone 4s

Video: Meest Bruikbare Apps Voor Iphone 4s

Video: Meest Bruikbare Apps Voor Iphone 4s
Video: Top 50 Apps Still Work On iPhone 4s in 2021 2024, Mei
Anonim

Apple-producten hebben de leidende positie op de markt van mobiele apparaten en gadgets, en de exclusieve online supermarkt AppStore biedt een enorme selectie van handige applicaties voor Iphone, waarvan sommige gratis kunnen worden gedownload.

Meest bruikbare apps voor Iphone 4s
Meest bruikbare apps voor Iphone 4s

Messengers voor sociale media en instant messaging

Volgens statistieken maken meer dan een miljard mensen over de hele wereld actief gebruik van sociale netwerken. In het tijdperk van informatietechnologie moet je soms gewoon direct een bericht naar een andere persoon kunnen sturen of belangrijke informatie kunnen delen, of zelfs gewoon opscheppen over een maaltijd die in een restaurant is besteld. Door de juiste applicatie op de iPhone te installeren, kun je dit bijna altijd doen wanneer je het nodig hebt.

Zoek Iphone

Natuurlijk heeft elke persoon minstens één keer in zijn leven iets waardevols verloren, maar nu is er de mogelijkheid om een speciale applicatie te installeren waarmee je in korte tijd een verloren en zelfs gestolen iPhone kunt vinden met behulp van een uniek Apple ID-nummer.

Navigatie, kaarten en files

Een ander soort onmisbare applicaties voor de Iphone zijn allerlei navigators en applicaties met kaarten, omdat navigeren in een grote stad vaak niet zo eenvoudig is. Apps die files in realtime volgen, helpen je de beste route te kiezen en sneller op je bestemming te komen.

Fakkel

Zeker een zeer handige applicatie waarmee je een felle lichtstraal vanaf je Iphone kunt sturen. De app maakt gebruik van een cameraflitser aan de achterkant van de iPhone. Het licht is zeer helder en verlicht een vrij groot gebied. Bovendien heeft het programma verschillende werkingsmodi, waaronder de energiebesparende modus, evenals de noodmodus, waarin de zaklamp knippert met het bericht "SOS!" in morsecode.

Boekleessoftware

Het is geen geheim dat boeken in papieren vorm tot het verleden behoren; ze zijn vervangen door boeken in elektronische vorm. De zogenaamde reader-applicaties zijn ontworpen om comfort te bieden bij het lezen van e-books, die door de gebruiker naar zijn smaak kunnen worden aangepast - van de helderheid van de achtergrondverlichting van het scherm en de snelheid van paginawisselingen tot de visualisatie van omgeslagen pagina's.

App van de dag

Ondanks de enorme hoeveelheid applicaties die de AppStore biedt, zijn ze niet allemaal gratis. Elke dag wordt echter één betaalde app 24 uur gratis, waarin u deze kunt gebruiken. Met de applicatie "App van de Dag" ben je altijd op de hoogte van de beschikbare gratis programma's.

Aanbevolen: