Hoe Sms'en Naar Chinese Nummers?

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Chinese Nummers?
Hoe Sms'en Naar Chinese Nummers?

Video: Hoe Sms'en Naar Chinese Nummers?

Video: Hoe Sms'en Naar Chinese Nummers?
Video: Hoe Chinees ben jij.mp4 2024, Mei
Anonim

SMS is een kort tekstbericht, een methode voor het verzenden van informatie met behulp van mobiele communicatie, die wijdverbreid is geworden vanwege de lage kosten en het gebruiksgemak. Op internet is het mogelijk om naar bijna elk nummer ter wereld te sms'en.

Hoe sms'en naar Chinese nummers?
Hoe sms'en naar Chinese nummers?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Volg de link https://smsmes.com/. Klik op de link "SMS naar China" in het geopende venster. Selecteer vervolgens de operator naar wiens nummer je een bericht wilt sturen. Bijvoorbeeld China Mobiel. Voer in het eerste veld het mobiele telefoonnummer van de ontvanger in naar wie u een sms naar China wilt sturen. Gelieve deze in internationaal formaat in te vullen. Klik dan op de oranje knop, voer je bericht in en verstuur het.

Stap 2

Gebruik de dienst https://bestsms.narod.ru/ voor het verzenden van internationale berichten om SMS naar China te sturen. Voer het nummer in internationaal formaat in, vervolgens de tekst van het bericht en klik op de knop "Bericht verzenden".

Stap 3

Plak de link https://smsfree4all.com/free-sms-china.php in je browser om een bericht naar China te sturen. Voer het telefoonnummer van de ontvanger in het veld SMS verzenden naar nummer in. Selecteer in het volgende veld in de vervolgkeuzelijst de naam van de operator van de abonnee naar wie u een bericht wilt sturen. Typ vervolgens de tekst van het te verzenden bericht in het volgende veld. Voer de controlecijfers uit de afbeelding ("captcha") in en klik op de knop Verzenden.

Stap 4

Op dezelfde manier kunt u sms'en vanaf de site https://smsfree4all.com/free-text-china.php, alleen het abonneenummer moet worden ingevoerd met de code van de operator.

Stap 5

Stuur sms naar China vanaf uw mobiele telefoon. Ga hiervoor naar het menu, selecteer "Berichten" en vervolgens "Maken". Voer uw tekst in en selecteer "Verzenden" in de opties. Voer vervolgens het nummer van de ontvanger in. Kies eerst de landcode, +86, en voer vervolgens de operatorcode in. Als het China Mobile is, kies dan 139, als China Unicom dan 130. Voer vervolgens het mobiele telefoonnummer van de ontvanger in. Klik op Verzenden.

Stap 6

Als je problemen hebt met de bezorging van berichten, bel dan je operator en verduidelijk de details van het verzenden van internationale berichten. Sommige operators gebruiken hiervoor extra codes vóór het nummer. Of ga naar de website van de exploitant en lees daar deze informatie.

Aanbevolen: