Hoe Icq Van Telefoon Naar Telefoon Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Icq Van Telefoon Naar Telefoon Over Te Zetten
Hoe Icq Van Telefoon Naar Telefoon Over Te Zetten

Video: Hoe Icq Van Telefoon Naar Telefoon Over Te Zetten

Video: Hoe Icq Van Telefoon Naar Telefoon Over Te Zetten
Video: ICQ New - Stay Connected #icq 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om icq op uw mobiele telefoon te installeren: door vanaf uw mobiele telefoon rechtstreeks naar de WAP-site te gaan en het installatiebestand te downloaden, of door het installatiebestand via internet op uw computer te downloaden en vervolgens een USB-kabel of Bluetooth te gebruiken technologie, installeer de client op uw telefoon. Hoe het installatiebestand van de ene telefoon naar de andere over te zetten?

Door icq op je telefoon te installeren, krijg je onbeperkte communicatie
Door icq op je telefoon te installeren, krijg je onbeperkte communicatie

instructies:

Stap 1

Met de ontwikkeling van internet werd communicatie mogelijk door het verzenden van berichten. Hiervoor worden veel programma's ("clients") gebruikt, waaronder icq (beter bekend als "ICQ"). icq is de meest populaire client voor communicatie, een van de kenmerken hiervan is de installatie van de client op een mobiele telefoon. Als u een smartphone (communicator) bezit, is het overzetten van het installatiebestand vanaf uw telefoon geen moeilijke taak. Het volstaat om een client op zo'n telefoon te installeren. Op smartphones (communicators) wordt het installatiebestand in de regel op een aparte plaats opgeslagen (bijvoorbeeld op Nokia-smartphones kunnen de op de telefoon opgeslagen installatiebestanden worden bekeken met behulp van de functie Bestandsbeheer). Het geselecteerde installatiebestand kan worden overgebracht naar een andere telefoon met behulp van Bluetooth-technologie.

Stap 2

Als uw mobiele telefoon geen smartphone is, hoeft u zich geen zorgen te maken. De belangrijkste voorwaarden voor het overzetten van het installatiebestand vanaf een mobiele telefoon zijn de aanwezigheid van Bluetooth-technologie en ondersteuning voor toepassingen die gebruikmaken van Java-technologie. Bij het installeren van een icq-client op een mobiele telefoon via een USB-kabel vanaf een computer, wordt het installatiebestand op de telefoon opgeslagen in de hoofdmap van de telefoon. Bestanden die zijn opgeslagen in de hoofdmap van de telefoon kunnen alleen worden gedaan met toepassingen - bestandsbeheerders. Deze applicaties kunnen op elke Java-compatibele telefoon worden geïnstalleerd. De hoofdmap van de telefoon in bestandsbeheerders wordt aangeduid als "C:". Het volstaat om het installatiebestand in deze map te zoeken en het over te brengen met behulp van Bluetooth-technologie. Toegegeven, sommige programma's - bestandsbeheerders vereisen synchronisatie met de lancering van "Bluetooth". Om dit te doen, volstaat het in de programma-instellingen om de functie "Start Bluetooth bij het overbrengen van een bestand" in te schakelen.

Stap 3

Telefoons waarin de installatiebestanden samen met alle bestanden zijn opgeslagen, maar in een aparte map, bijvoorbeeld de map "Overige bestanden", kunnen in een aparte categorie worden onderscheiden. Deze telefoons zijn bijvoorbeeld Samsung. U kunt het installatiebestand van een dergelijke telefoon op dezelfde manier als elk ander bestand overbrengen. Als er echter problemen optreden tijdens de bestandsoverdracht, moet u een bestandsbeheerder installeren om het installatiebestand over te brengen.

Aanbevolen: