IPhone En IPad Verbannen

IPhone En IPad Verbannen
IPhone En IPad Verbannen

Video: IPhone En IPad Verbannen

Video: IPhone En IPad Verbannen
Video: Может ли iPad заменить iPhone 2024, Mei
Anonim

De Doema bereidt een decreet voor dat de beschermelingen van het volk dwingt om iPhone- en iPad-apparaten op te offeren ten gunste van traditionele mobiele telefoons. Gewone mobiele telefoons worden alleen gebruikt om te bellen.

iPhone en iPad
iPhone en iPad

Staatsdoema-afgevaardigden kunnen zonder iPhone en iPad worden gelaten. Het ontwerpbevel, dat hen dwingt om gewone telefoons te gebruiken, die alleen telefonische communicatie bieden, is opgesteld door de vice-voorzitter van de Doema-commissie voor veiligheid en de strijd tegen corruptie D. Gorovtsov van de Doema-factie "Fair Russia".

Interfax meldt de woorden van D. Gorovtsov, waaruit volgt dat de afgevaardigde de afgevaardigden aanbeveelt om niet alleen Apple-producten, maar ook alle geïmporteerde smartphones zonder uitzondering te verlaten. Volgens hem zijn allereerst de afgevaardigden die toegang hebben tot vertrouwelijk materiaal, evenals leden van de veiligheidscommissie en de defensiecommissie, verplicht om geïmporteerde mobiele communicatie te weigeren.

"In principe begrijpt het leeuwendeel van de afgevaardigden dat de werking van de eenvoudigste mobiele telefoons, voor 700 roebel, niet alleen beschermt tegen de overdracht van alle monetaire informatie, gegevens uit je mailbox, maar ook tegen afluisteren," zei Gorovtsov.

Bedenk dat de regering van ons land in maart 2014 categorisch weigerde Apple-tablets en iPads te gebruiken tijdens vergaderingen van het werkkabinet en vergaderingen ten gunste van Samsung Electronics-apparaten.

Destijds verklaarde het hoofd van het ministerie van Telecom en Massacommunicatie N. Nikiforov dat Samsung-tablets “op een speciale manier beschermde apparaten zijn die kunnen worden gebruikt om geheime informatie te verwerken. Een deel van de informatie op de vergaderingen van de RF-regering is geclassificeerd en deze apparaten zijn volledig en volledig geschikt voor deze vereisten en hebben het meest veeleisende certificeringssysteem doorstaan.

Naast verschillende gevallen van verbod en vrijwillige weigering van overheidsfunctionarissen van Apple-apparaten, heeft een golf van verboden op de exploitatie van openbare onlinediensten in overheidsinstellingen zich over ons land verspreid.

Zo werd in juni 2014 bekend dat de instellingen van staatsmacht en regionaal zelfbestuur van de regio Irkoetsk een bevel hebben ontvangen van de gevolmachtigde van het Federaal District Siberië om het gebruik van online diensten die eigendom zijn van Google te staken.

In juli werd een ambtenaar van Krasnojarsk op streng bevel van het kantoor van de burgemeester het gebruik van de Google-service en sociale netwerken Facebook en Twitter op het werk verboden.

Ten slotte werden Moskou-functionarissen in augustus herinnerd aan de onaanvaardbaarheid van het gebruik van online e-maildiensten van derden, waaronder Yandex. Pochta, Mail.ru en Gmail op hun werkplek, ongeacht of ze werk- of privéproblemen oplossen.

Aanbevolen: