Manieren Om IPhone- En IPad-batterij Te Besparen Op IOS 11

Manieren Om IPhone- En IPad-batterij Te Besparen Op IOS 11
Manieren Om IPhone- En IPad-batterij Te Besparen Op IOS 11

Video: Manieren Om IPhone- En IPad-batterij Te Besparen Op IOS 11

Video: Manieren Om IPhone- En IPad-batterij Te Besparen Op IOS 11
Video: 25 iOS 11 Battery Saving Tips For Your iPhone and iPad 2024, Maart
Anonim

Relatief recent voerde het beveiligingsbedrijf Wandera een grootschalig onderzoek uit, waarbij meer dan 50 duizend iPhone- en iPad-bezitters met het iOS 11-besturingssysteem aan boord waren betrokken. Uit het onderzoek bleek dat de totale batterijduur daalde van 240 minuten op iOS 10 naar 96 minuten op iOS 11.

Dit artikel bevat de meest effectieve manieren om batterijvermogen te besparen op iPhone en iPad op iOS 11.

Manieren om iPhone- en iPad-batterij te besparen op iOS 11
Manieren om iPhone- en iPad-batterij te besparen op iOS 11

Eerste. Schakel de energiebesparende modus geforceerd in vanuit het setup-menu - batterij. U moet de helderheid van het scherm verlagen, de automatische vergrendelingstijd verkorten en functies zoals achtergrondverversing en automatisch laden uitschakelen. Schakel software-updates op de achtergrond uit via het menu Instellingen - Algemeen - Inhoudsupdate. Deze maatregel is handig wanneer u vergeet de energiebesparende modus in te schakelen of deze gewoon niet wilt inschakelen.

Schakel het luisteren naar Siri uit via Instellingen - Siri. Je mag de uitdrukking Hallo Siri nooit gebruiken, maar de microfoon luistert constant naar je en vreet de batterij op. De AssistiveTouch-functie is ongelooflijk populair bij Aziaten en vreet om de een of andere reden de lading op.

Schakel puistjes uit via Instellingen - Algemeen - Toegankelijkheid - AssistiveTouch.

De liftfunctie is bij activering ook behoorlijk vraatzuchtig, vooral vanwege de frequente valse positieven wanneer de smartphone wordt geschud. Uitgeschakeld in het instellingenmenu - scherm en helderheid.

Als u de bewegingsreductiefunctie activeert, wordt het parallax-effect op het spyingboard, dat de versnellingsmeter gebruikt, uitgeschakeld en wordt de belasting van het strijkijzer minder. Het is gemakkelijk te doen, ga naar het instellingenmenu - basic - un. toegang - verminder beweging. De animatie zal zeker eenvoudiger zijn.

Alle voorgestelde opties zijn absoluut krukken en velen zullen zeggen dat het gemakkelijker is om het apparaat uit te schakelen en helemaal niet te gebruiken. Voor een deel kan men het hiermee eens zijn. Maar als je een abnormale ontlading hebt opgelopen en je moet het volhouden tot het opladen, dan komen de maatregelen goed van pas.

Aanbevolen: