Waarom Is Android Beter Dan IOS?

Inhoudsopgave:

Waarom Is Android Beter Dan IOS?
Waarom Is Android Beter Dan IOS?

Video: Waarom Is Android Beter Dan IOS?

Video: Waarom Is Android Beter Dan IOS?
Video: Why Android Is Better Than iOS 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers geven de voorkeur aan Apple-producten, maar Android heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van iOS.

Waarom is Android beter dan iOS?
Waarom is Android beter dan iOS?

instructies:

Stap 1

Widgets.

Het startscherm van de iPhone laat niet genoeg ruimte over voor de gebruiker om creatief te zijn. Het enige dat u met het startscherm kunt doen, is de achtergrond wijzigen of pictogrammen verwisselen.

Met apparaten met het Android-systeem gaat het veel beter, omdat hun eigenaar zelfstandig een verscheidenheid aan widgets, mappen en informanten op het startscherm van hun apparaat kan toevoegen, verwijderen en ordenen.

Stap 2

Behang.

Zoals eerder vermeld, kunnen Apple-gebruikers alleen de statische afbeelding van de achtergrond wijzigen. Op Android zijn er speciale Live Wallpapers die het scherm van een mobiele telefoon veranderen in een onderwaterwereld vol haaien, of in een ruisend wild bos, of in een immense ruimte. Veel objecten van deze wallpapers zijn niet alleen geanimeerd, maar maken ook speciale geluiden wanneer ze worden aangeraakt.

Stap 3

Toetsenbord.

Helaas voorziet iOS nog niet in het wijzigen van het gewone toetsenbord, terwijl gebruikers van Android-apparaten kunnen genieten van honderden gratis en betaalde versies van toetsenborden met verschillende soorten invoer.

Stap 4

Standaard-apps wijzigen.

Helaas hebben de ontwikkelaars van het iOS-systeem geen keuze gelaten aan gebruikers met betrekking tot applicaties. Als je in Android gemakkelijk naar nummers kunt luisteren in je favoriete speler en foto's kunt maken met een meer functionele camera, dan zal op de iPhone zelfs de link moeten worden geopend met een standaard Safari-browser.

Stap 5

lanceerinrichtingen.

Dankzij speciale launcher-applicaties in Android-gadgets kun je het uiterlijk van pictogrammen en de startbalk radicaal veranderen, het aantal desktops vergroten en de weergave van bepaalde evenementen naar wens aanpassen.

Aanbevolen: