Waarom De Galaxy S III Beter Is Dan Zijn Voorgangers

Waarom De Galaxy S III Beter Is Dan Zijn Voorgangers
Waarom De Galaxy S III Beter Is Dan Zijn Voorgangers

Video: Waarom De Galaxy S III Beter Is Dan Zijn Voorgangers

Video: Waarom De Galaxy S III Beter Is Dan Zijn Voorgangers
Video: ТАКОЙ Samsung Galaxy S3 Не Продавали 🔥 2024, Mei
Anonim

De Android-smartphone Samsung Galaxy SIII werd in 2011 aangekondigd, maar ging pas in mei 2012 in de verkoop. Het verschilt van zijn voorganger - Galaxy SII - met verbeterde eigenschappen en een aantal nieuwe functies.

Waarom de Galaxy S III beter is dan zijn voorgangers
Waarom de Galaxy S III beter is dan zijn voorgangers

De belangrijkste verbetering in de Galaxy SIII ten opzichte van de SII zit in het besturingssysteem zelf. Android 4.0.3 is vervangen door 4.0.4 (ook codenaam Ice Cream Sandwich). De TouchWiz touch interface in het toestel is geüpdatet van versie 4.0 naar Nature UX. Naarmate de systeemvereisten voor de software toenam, moest de klokfrequentie van de processor worden verhoogd van 1,2 naar 1,4 GHz. Maar de hoeveelheid RAM blijft hetzelfde - 1 gigabyte. Het wordt alleen verhoogd tot 2 GB in de varianten in de VS en Canada.

Ondanks de mogelijkheid om geheugenkaarten te gebruiken (MicroSD, tot 64 GB), beschikken beide toestellen over ingebouwde Flash-opslag. Maar als in de SII het volume beperkt is tot 16 gigabyte, dan is de SIII beschikbaar in drie versies - met 16, 32 of 64 gigabyte ingebouwd Flash-geheugen.

Het display van de nieuwe telefoon is aanzienlijk verbeterd. Het maakt nog steeds gebruik van AMOLED-technologie, maar de diagonaal is vergroot van 4, 3 (of 4,5 in sommige SII-varianten) naar 4,8 inch. Maar het scherm is niet alleen groter gemaakt. De resolutie is aanzienlijk toegenomen - van 480x800 tot 1280x720.

Degenen die een smartphone gebruiken, ook als navigator, zullen blij zijn met een navigatie-ontvanger die signalen van zowel GLONASS- als GPS-satellieten kan ontvangen. Het biedt niet alleen een nauwkeurigere positionering, maar ook een snellere reactie op beweging. Ook de gereedheidstijd na het starten van het navigatieprogramma wordt verkort. Daarnaast is er een barometrische sensor aan het toestel toegevoegd, waardoor het toestel een soort miniatuur weerstation op zak is.

Maar fotografieliefhebbers zullen een beetje moeten teleurstellen. De cameraresolutie van de Samsung Galaxy SIII is hetzelfde als in de SII. Het is nog steeds 8 megamixels. En de camera aan de voorkant, die is ontworpen voor videocommunicatie, heeft zelfs een iets lagere resolutie - van 2 naar 1,9 megapixels. Maar de kwaliteit van foto's gemaakt met een smartphone blijft hoog - ze zien er beter uit dan die gemaakt met veel digitale camera's.

Aanbevolen: