Samsung Galaxy S5 Mini: Overzicht

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy S5 Mini: Overzicht
Samsung Galaxy S5 Mini: Overzicht

Video: Samsung Galaxy S5 Mini: Overzicht

Video: Samsung Galaxy S5 Mini: Overzicht
Video: Samsung Galaxy S5 mini Обзор 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat de releasedatum van de Samsung Galaxy S5 mini-smartphone al in 2014 is gemarkeerd, verliest dit model zijn relevantie niet voor een onervaren gebruiker.

De eigenschappen van de smartphone zijn niet al te bescheiden te noemen en het kleine formaat en de lage kosten maken de Samsung C5 mini een goede aankoop voor bijvoorbeeld een moderne scholier.

samsung galaxy s5 mini
samsung galaxy s5 mini

Samsung Galaxy S5 mini is verkrijgbaar in vier basiskleuren: zwart, wit, goud en blauw. Het is trouwens in deze volgorde dat kopers hun voorkeur geven bij het kiezen van een kleur voor de s5 mini. De zwarte telefoon kreeg de meeste verkopen, terwijl het blauwe c5-model het minst populair was. Het is vermeldenswaard dat de oude Samsung-modellen alleen het achterpaneel hebben geverfd en dat de voorkant, ongeacht de kleurkeuze, zwart blijft.

De pakketbundel van de smartphone is vrij standaard voor Samsung, dit zijn:

  • De telefoon zelf heeft de klassieke vorm van een candybar,
  • Koptelefoon met standaard 3,5 mm ingang,
  • Oplader,
  • Evenals instructies en een garantiekaart.

Afmetingen s5 mini:

  • Lengte - 131 mm,
  • Breedte - 65 mm,
  • Dikte - 9, 1 millimeter,
  • Gewicht - 120 gram.

Belangrijkste technische kenmerken van Samsung met mini 5:

  • Processor - Samsung Exynos 3 Quad 3470 met een frequentie van 1400 megahertz
  • Het aantal processorkernen - 4
  • De hoeveelheid RAM s5 mini - 1,5 gigabyte
  • En ingebouwd geheugen - 16 gigabyte (indien gewenst nog uitbreidbaar)
  • LTE-ondersteuning - Ja.

Samsung s5 mini is gemaakt van plastic, waardoor hij kwetsbaarder is voor vallen van hoogte dan een model waarvan de behuizing van metaal is. Op het voorpaneel van het apparaat bevindt zich slechts één knop en twee aanraakgebieden, alle slots en uitgangen bevinden zich aan de zijkanten van de smartphone. De achterkant van de telefoon heeft een mooi design, wat doet denken aan geperforeerd leer, waardoor de telefoon praktisch niet in je handen glijdt.

Onder normale bedrijfsomstandigheden werkt de sensor goed, maar bij vorst en regen (nat scherm of natte vingers) wordt hij erg attent en werkt niet de eerste keer.

De Samsung Galaxy S5 mini heeft twee camera's: een naar voren gerichte 2, 1-megapixel camera en een 8-megapixel hoofdcamera. Zoals de meeste Samsung Galaxy-telefoons, zijn het niet de standaardkenmerken die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van de foto's, maar de kwaliteit van de verlichting van objecten, hoewel je bij goed licht niet zwaar moet vertrouwen op de Samsung aan de voorkant met de mini 5, selfies blijken wazig te zijn.

Misschien wel het grootste nadeel van de Samsung Galaxy S5 mini van vandaag is de verouderde versie van Android 4.4, wanneer op dergelijke budget smartphones al een versie van minimaal 6 is geïnstalleerd. Een telefoon met dit besturingssysteem is moeilijk te updaten en daardoor veel nieuwe applicaties worden simpelweg niet op dit platform geïnstalleerd of blijven hangen op een Samsung met een mini 5.

Ondanks de oude firmware 5s en de lange releasedatum is de smartphone echter nog steeds populair. Natuurlijk vooral voor onervaren gebruikers, voor wie het vooral belangrijk is om gewoon te bellen, berichten te versturen en gratis messengers te gebruiken. De werkelijke kosten voor de Samsung Galaxy C5 mini bedragen immers niet meer dan tienduizend roebel!

Aanbevolen: