Tekstberichten Van Andere Mensen Lezen

Inhoudsopgave:

Tekstberichten Van Andere Mensen Lezen
Tekstberichten Van Andere Mensen Lezen

Video: Tekstberichten Van Andere Mensen Lezen

Video: Tekstberichten Van Andere Mensen Lezen
Video: Zo kan je verwijderde WhatsApp-berichten toch lezen! 2024, Mei
Anonim

Wie wil niet weten wat anderen over hem zeggen of met wie zijn soulmate voortdurend aan de telefoon correspondeert? Omdat de meeste mensen nog niet hebben geleerd om gedachten te lezen, hebben slimme koppen veel manieren bedacht om stilletjes in het persoonlijke leven van een tegenstander binnen te dringen. Een van deze methoden is het onderscheppen en lezen van sms van de telefoon van iemand anders.

Tekstberichten van andere mensen lezen
Tekstberichten van andere mensen lezen

instructies:

Stap 1

Installeer een programma om naar mobiele telefoons te luisteren en sms-berichten te onderscheppen. Er zijn heel veel van dergelijke programma's op internet (007-Mobile, Spy phone Suite …), en ze kunnen gratis worden gedownload of gekocht. Met hun hulp kunt u mobiele telefoons afluisteren, op afstand telefoongesprekken opnemen in digitaal formaat, sms en e-mail onderscheppen. Met behulp van dergelijke programma's kunt u zelfs een mobiele telefoon in een GSM-bug veranderen en de beweging van de eigenaar volgen. Ze laten zich praktisch niet zien en werken volledig autonoom.

Stap 2

Download het programma naar uw computer en installeer het op uw telefoon. Vervolgens worden alle berichten en alle informatie van de telefoon naar uw pc verzonden. Om met het programma via een computer te werken, moet u de benodigde software installeren die bij het gedownloade hulpprogramma wordt geleverd.

Stap 3

Download een programma voor het onderscheppen van sms op uw telefoon en stuur het via Bluetooth naar de abonnee die u wilt volgen of ontdek iets compromitterends over hem. Er zijn draagbare versies van dergelijke programma's die bijna alle moderne mobiele telefoons, iPhones, iPads, enzovoort ondersteunen.

Stap 4

Neem de mobiele telefoon van je tegenstander zo mogelijk vijf tot tien minuten in bezit en gebruik een USB-kabel om een programma te downloaden om sms op zijn telefoon te onderscheppen. De eigenaar van zo'n mobiele telefoon zal de spyware alleen kunnen detecteren door zich bewust in de instellingen en programma's te graven. Spyware detecteert zichzelf niet en geeft niet weg. Als de telefoon van uw "afdeling" niet erg sterk is of bijvoorbeeld weinig geheugen heeft, kan een dergelijk programma worden gedetecteerd door het feit dat de mobiel langzamer gaat of vastloopt. Anders is dit een volledig onzichtbare en gebruiksvriendelijke service.

Aanbevolen: