Welke Apps Vreten De Batterij Van Je Smartphone Op

Inhoudsopgave:

Welke Apps Vreten De Batterij Van Je Smartphone Op
Welke Apps Vreten De Batterij Van Je Smartphone Op

Video: Welke Apps Vreten De Batterij Van Je Smartphone Op

Video: Welke Apps Vreten De Batterij Van Je Smartphone Op
Video: Autobatterie überwachen per Smartphone - App - Batterie Wächter Battery Guard 2024, Mei
Anonim

Iedereen weet dat een smartphone meer stroom verbruikt als sommige applicaties draaien. Maar sommigen van hen besteden meer processortijd en verbruiken daardoor meer lading, terwijl anderen minder. We hebben geprobeerd een beoordeling samen te stellen van vergelijkbare programma's en gebruikershobby's die gevaarlijk zijn voor de batterij van de smartphone en om advies te geven over het in bedwang houden van hun eetlust.

Welke apps vreten de batterij van je smartphone op
Welke apps vreten de batterij van je smartphone op

instructies:

Stap 1

In de eerste plaats zijn natuurlijk games. Bovendien zijn de leiders de modernste kleurrijke RPG's, "shooters" en "runners". Het gevaar van games vanuit het oogpunt van het verbruik van de batterij is als volgt. Het is gemakkelijk om je erin te laten meeslepen en het moment te zien waarop de batterij bijna volledig ontladen is. Maak er daarom een regel van om minimaal 15% van de accu over te laten. Het spel moet worden gestopt, anders moet je een taxi bellen vanaf de telefoon van iemand anders!

Stap 2

De tweede meest vraatzuchtige zijn videokijkers. Videostreaming vanaf internet is vooral gevaarlijk voor de batterij. Op dit moment wordt er niet alleen energie besteed aan het scherm en de processor, maar ook aan de 3G- of wifi-module. Soms kan het verbruik van het kijken van video's zelfs hoger zijn dan het spelen van games. Om langer naar je favoriete tv-programma te kijken, probeer je bestanden te downloaden naar de SD-kaart van je smartphone. Op die manier geef je jezelf 30 minuten tot anderhalf uur meer tijd om video's te bekijken in vergelijking met streamen vanaf internet.

Stap 3

Op de derde plaats staan klanten van sociale netwerken: Facebook, VKontakte en anderen. Ze voorkomen dat de smartphone normaal in de slaapstand gaat. Voor elk nieuw bericht of nieuws maken ze de telefoon wakker. En bij normaal gebruik, als middel voor internetcorrespondentie, worden de middelen van de smartphone behoorlijk sterk uitgebuit. Gebruik geen applicaties van alle sociale netwerken waarin u een account heeft. Als je echt constant in contact wilt zijn met vrienden, selecteer dan een netwerk en installeer de applicatie ervan. Een smartphone gaat 20 procent langer mee op batterijduur dan wanneer je 2 of 3 vergelijkbare clients hebt draaien. Probeer de toepassing ook zo te configureren dat deze elke 15 of zelfs 30 minuten op nieuwe gebeurtenissen controleert. Een dergelijke efficiëntie is genoeg voor u.

Aanbevolen: