Hoe Kabel-tv Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Kabel-tv Uit Te Schakelen
Hoe Kabel-tv Uit Te Schakelen

Video: Hoe Kabel-tv Uit Te Schakelen

Video: Hoe Kabel-tv Uit Te Schakelen
Video: Wat doe ik als mijn tv geen beeld laat zien? 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van de diensten van bedrijven die kabel-tv-verbindingen aanbieden. Kabeltelevisie zelf is een model van televisie-uitzendingen, waarvan het signaal wordt verzonden op hoge frequenties, en het signaal zelf wordt verzonden met een speciale kabel.. Als u dergelijke diensten niet langer nodig heeft, is de procedure voor het beëindigen van het contract als volgt.

Hoe kabel-tv uit te schakelen
Hoe kabel-tv uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Lees aandachtig de voorwaarden van het contract (of overeenkomst) dat is aangegaan bij het aansluiten van kabeltelevisie.

Stap 2

Bel het kantoor van het bedrijf dat de kabeltelevisie heeft aangesloten en laat de manager weten dat u van plan bent dit soort diensten te weigeren. Bij sommige bedrijven kunt u de dienstverlening direct telefonisch beëindigen.

Stap 3

Ga naar de site van het kabeltelevisieaansluitbedrijf en download een speciaal opt-outformulier voor kabeltelevisie. Vul in dit formulier alle verplichte velden in (dit is de achternaam, voornaam en patroniem van de persoon voor wie de kabeltelevisie-aansluitovereenkomst is opgesteld, woonadres), vermeld eventueel de reden van de weigering.

Stap 4

Bezoek het kantoor van het bedrijf dat direct betrokken is bij het aanbieden van kabel-tv-aansluitingen en het leveren van diensten en schrijf een verklaring van weigering om kabel-tv te gebruiken. Registreer het overzicht in het journaal van inkomende documenten.

Stap 5

Controleer na drie werkdagen na het indienen van een aanvraag tot weigering van de ontvangst van kabeltelevisiediensten of de levering van deze diensten daadwerkelijk is opgeschort (om te voorkomen dat er boetes worden opgelegd wegens niet-betaling).

Stap 6

Betaal alle toepasselijke kosten die zijn gemaakt door de operator (dat wil zeggen, het bedrijf dat de kabel-tv-verbindingsservice heeft geleverd). Schrijf een verklaring van weigering om gebruik te maken van deze diensten, en de verbinding met kabeltelevisie zal uiterlijk één werkdag na ontvangst en registratie van deze aankondiging worden uitgevoerd.

Aanbevolen: